mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

7,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Super vriendelijke medewerker(s). Mijn vraag werd snel beantwoord en ik ben geholpen met mijn probleem. Wel is de klantenservice wat moeilijk bereikbaar.

Kevin uit Amersfoort, 25 september 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent! We doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. We nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Besured - 25 september 2021

Betaald elke maand 145EURO, met aanvullende tandarts, en reiniging van wortel moet ik zelf betalen?,
lekker dan,

Manuel uit Zoetermeer, 23 september 2021

Bedankt voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat we niet aan je verwachting voldoen. Een collega van het serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 23 september 2021

Erg vriendelijke telefoniste, ze dacht met me mee en kwam zelfs met aanvullende informatie voor mijn situatie waar ik zelf niet aan had gedacht.

Babs uit Norg, 21 september 2021

Heel fijn geholpen door de dame in kwestie. Voelde mij gehoord!

Demi uit Groningen, 21 september 2021

Naar mijn mening is dit een van de meest confusing en slechtste zorgverzekering die er is, omdat je als client een gevoel krijgt dan je veel betaalt om vervolgens alles te betalen wat je vergoed zou hebben.

Beatriz uit Amsterdam , 20 september 2021

Wij vinden het vervelend om te horen dat jouw ervaring niet positief is. We bespreken dit graag met je. Een collega van het serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Besured - 20 september 2021

Was een prima gesprek met duidelijk de benodige antwoorden op de vragen met nog de aanvullende uitleg en formulieren prima geholpen

Daphne uit Venlo, 20 september 2021

De medewerker heeft me goed geholpen met mijn vragen.

Katja uit Wassenaar, 14 september 2021

Fijne medewerker snel duidelijk en vriendelijk

Soeridj uit Rotterdam, 13 september 2021

Duidelijked uitleg gekregen en goed kunnen gebruiken
Mvrgr

Humphrey uit Noordwijkerhout, 13 september 2021

Via de chat super snel geregeld. Vriendelijke en behulpzame medewerker.

Johanna uit Geleen, 9 september 2021

Mijn aanvraag voor declaratie was niet goedgekeurd en ik wist niet waarom. De medewerker heeft voor mij uitgezocht waarom en vertelde mij dat er per ongeluk een foutje was gemaakt en het nu rechtgetrokken wordt. Bedankt voor de informatie en een fijne werkdag!!

Samantha uit Krommenie, 9 september 2021

Doen erg lastig over declaraties, dan mag een bestelling niet worden ingediend tot de factuur betaald is en dan is de foto van 120 megapixel nog niet scherp genoeg. lijkt erop dat ze alles doen om het af te wijzen.

Menno uit Almere, 7 september 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 7 september 2021

Was een vlot en net gesprek! Ben goed geholpen

Dushana uit Almere Buiten, 7 september 2021

Telefonisch zeer goed geholpen ga zo door

Walter uit Delft, 3 september 2021

Ik ben goed geholpen. En als ik even niet kan betalen word er nooit moeilijk over gedaan. Top service!!

Esmay uit Emmen, 1 september 2021

Niet bereikbaar.
Probeer het al de hele week.

Antoine uit Den dolder , 27 augustus 2021

Bedankt voor jouw review. We vinden het vervelend dat je langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wij nemen graag contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 27 augustus 2021

Een vriendelijk contact, snel kunnen opzoeken wat wel en niet mogelijk was. Maar dat is mijn ervaring de afgelopen jaren steeds :-)

E uit C, 27 augustus 2021

Ik werd meteen geholpen en alles was snel geregeld.

Anneke uit Rotterdam, 27 augustus 2021

Je moet aan heel veel dingen voldoen als je medicijnen besteld in hetbuitenland en de medewerkers verklaren allemaal wat anders daardoor heb ik bijna 155 euro niet uitbetaald gekregen

Inge uit Vleuten, 20 augustus 2021

Bedankt voor jouw review. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Besured - 20 augustus 2021

Teruggebeld zoals afgesproken en probleem zonder problemen snel opgelost.

Leentje uit Uitgeest, 18 augustus 2021

Top geholpen door telefonist

Khalid uit Zeist, 17 augustus 2021

Enorm betrokken, meegaand en behulpzaam. In mijn hulpbehoevende “noodsituatie” heb ik veel informatie en steun gekregen. Zij maakt voor mij echt het verschil en is wat mij betreft een voorbeeld voor anderen. Ook neemt zij de tijd voor je en voel je als mens begrepen en gehoord.

Audrey uit Rotterdam, 17 augustus 2021

Vrolijk, behulpzaam en super duidelijk!

Yael uit Amersfoort, 16 augustus 2021

Binnen 5 dagen zou contact met mij worden opgenomen, dit is niet gebeurd. Telefonisch slecht bereikbaar. Telefoniste kon mij niet helpen, zou teruggebeld worden. Tot dusver weer niets gehoord. Inloggen lukt niet, nieuw WW lukt. Kortom: Besured is niet bereikbaar, en dat geeft geen vertrouwen..

Jannie uit Exloo, 16 augustus 2021

Dankjewel voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Besured - 16 augustus 2021

Persoonlijk, professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Overtrof mijn verwachtingen!

Cas uit Utrecht, 16 augustus 2021

Super vriendelijk en deskundig geholpen , dank je wel!

Rosa uit Amstelveen, 13 augustus 2021

Hele fijne duidelijke en aardige reactie! Dankz

Evelien uit Monster, 12 augustus 2021

Heb vergoeding tegoed maar krijg het niet.
Nu moet ik zelf weer aan jullie doorgeven waar het over gaat. Wat voor registratiesysteem hebben jullie in godsnaam !!! Wordt hier zo moe van!

FMM uit Den Bosch, 10 augustus 2021

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Besured - 10 augustus 2021

Helder antwoord op mijn online gestelde vraag!

Loes uit Rotterdam, 9 augustus 2021

Ik heb altijd een fijne ervaring gehad met Besured. Ik heb wel eens om betalingsregelingen gevraagd omdat ik het bedrag niet in 1 keer kon betalen, en dat kon altijd. Ook als er een fout is gemaakt vanuit Besured, wordt dat eerlijk toegegeven. Verder zijn de medewerkers aan de telefoon altijd begripvol en proberen altijd goed met je mee te denken over eventuele oplossingen.

D uit Zoetermeer, 4 augustus 2021

7,8

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail