mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

9,7

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Teruggebeld zoals afgesproken en probleem zonder problemen snel opgelost.

Leentje uit Uitgeest, 18 augustus 2021

Top geholpen door telefonist

Khalid uit Zeist, 17 augustus 2021

Enorm betrokken, meegaand en behulpzaam. In mijn hulpbehoevende “noodsituatie” heb ik veel informatie en steun gekregen. Zij maakt voor mij echt het verschil en is wat mij betreft een voorbeeld voor anderen. Ook neemt zij de tijd voor je en voel je als mens begrepen en gehoord.

Audrey uit Rotterdam, 17 augustus 2021

Vrolijk, behulpzaam en super duidelijk!

Yael uit Amersfoort, 16 augustus 2021

Binnen 5 dagen zou contact met mij worden opgenomen, dit is niet gebeurd. Telefonisch slecht bereikbaar. Telefoniste kon mij niet helpen, zou teruggebeld worden. Tot dusver weer niets gehoord. Inloggen lukt niet, nieuw WW lukt. Kortom: Besured is niet bereikbaar, en dat geeft geen vertrouwen..

Jannie uit Exloo, 16 augustus 2021

Dankjewel voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover contact met je op.

Vriendelijke groet, Besured - 16 augustus 2021

Persoonlijk, professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Overtrof mijn verwachtingen!

Cas uit Utrecht, 16 augustus 2021

Super vriendelijk en deskundig geholpen , dank je wel!

Rosa uit Amstelveen, 13 augustus 2021

Hele fijne duidelijke en aardige reactie! Dankz

Evelien uit Monster, 12 augustus 2021

Heb vergoeding tegoed maar krijg het niet.
Nu moet ik zelf weer aan jullie doorgeven waar het over gaat. Wat voor registratiesysteem hebben jullie in godsnaam !!! Wordt hier zo moe van!

FMM uit Den Bosch, 10 augustus 2021

Bedankt voor jouw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij gaan dit voor je uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met je op.

Vriendelijke groet, Besured - 10 augustus 2021

Helder antwoord op mijn online gestelde vraag!

Loes uit Rotterdam, 9 augustus 2021

Ik heb altijd een fijne ervaring gehad met Besured. Ik heb wel eens om betalingsregelingen gevraagd omdat ik het bedrag niet in 1 keer kon betalen, en dat kon altijd. Ook als er een fout is gemaakt vanuit Besured, wordt dat eerlijk toegegeven. Verder zijn de medewerkers aan de telefoon altijd begripvol en proberen altijd goed met je mee te denken over eventuele oplossingen.

D uit Zoetermeer, 4 augustus 2021

Ik ga akkoord

Morhaf uit Leeuwarden, 4 augustus 2021

Top geregeld door een begripvolle medewerker.

Nick uit Capelle aan den IJssel, 3 augustus 2021

Fijn en snel geholpen!

Asmae uit Haarlem, 30 juli 2021

Als ik nu opzeg moet ik €30,00 betalen ongeveer. Vanaf december/januari ga ik naar ander zorgverzekering.

. uit Rotterdam , 27 juli 2021

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 27 juli 2021

Super snel en goed geholpen

M uit Rotterdam, 26 juli 2021

EXTREMELY helpful and well informed. Answered ALL my questions and sent me the exact form that I need. Well done!!

Glenn uit Ferwert, 15 juli 2021

Snelle service en duidelijk contact.

Gianna uit Eindhoven , 14 juli 2021

Dankjewel!

Ali uit Hilversum , 13 juli 2021

In tijden van nood staat BeSured altijd klaar voor een passende oplossing! Great service!!

William uit Rotterdam, 9 juli 2021

Goede medewerkster. Klantgericht, stelt de juiste vragen en is vriendelijk.

Armaan uit Vlaardingen , 9 juli 2021

Top mensen die er werken, tonen veel begrip voor als je een betaling even niet kunt betalen en zijn super vriendelijk.

Demi uit Veenendaal, 6 juli 2021

ik ben zeer goed geholpen door de medewerkster aan de telefoon nogmaals hartelijk bedankt

Marjolein uit Rotterdam, 5 juli 2021

Erg snel en fijn geholpen, iets extras nakijken was geen enkel probleem en ook mijn email adres werd gewijzigd zonder te veel gedoe. Top service!

Joran uit Amsterdam, 25 juni 2021

Niet top. Voor mij vrij onduidelijk waarom de incasso datum van mijn premies niet met 4-5 dagen verschoven kan worden om kort NA salaris uitbetaling te geschieden ipv kort VOOR.

Bob uit Amsterdam , 24 juni 2021

Dankjewel voor jouw review. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 24 juni 2021

Top verzekering maatschappij
warme douche

PB uit Deventer , 24 juni 2021

Adreswijziging telefonisch binnen enkele minuten geregeld. Heel fijn!

Mairika uit Zwolle, 24 juni 2021

toppp

Youssra uit Amsterdam, 23 juni 2021

Heel goed geholpen door de medewerker. Zeer vriendelijk en deskundig. Heeft zich aan zijn belofte gehouden om contact met mij te houden.

Tania uit Amsterdam, 23 juni 2021

Ik plan een terugbel verzoek (met spoed) in, vervolgens heel de dag niks te horen gekregen en achteraf een mailtje met de vraag of ik goed ben geholpen.
Bij deze : Nee dus!

Lars uit Utrecht, 22 juni 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Wij nemen graag telefonisch contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 22 juni 2021

9,7

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail