mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

9,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Fijn contact gehad.

Rubén uit Oss, 8 november 2021

Om 13.00uur gebeld, na terugbelverzoek kreeg ik om 20.00uur iemand aan de telefoon, waardeloos.

Anne-Sophie uit Amsterdam, 2 november 2021

Bedankt voor jouw review! Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachtingen voldoen. Ons Serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Besured - 2 november 2021

Snel genoeg en voldoende antwoord

Roel uit Èmmen, 29 october 2021

Goede service

Walter uit Delft, 27 october 2021

Nadat ik geen respons kreeg op mijn mails over een regeling, is het telefonisch direct opgepakt en afgerond

thomas uit Amsterdam , 27 october 2021

snel, effectief en goed

jop uit Uitgeest , 27 october 2021

Er is goed geluisterd naar het probleem en binnen een uur heb ik een positieve reactie per mail ontvangen.

Frans uit Zoetermeer, 21 october 2021

Top services zoals altijd!

Arend uit Apeldoorn, 21 october 2021

Met tegenzin bellen en blij het gesprek eindigen. Alle vragen werden goed beantwoord en ook goed onderzocht om alles zeker te weten. Zo kwam ik voldaan het gesprek uit, en had ik meer zin in de dag :)

Elroy Julian uit Groningen, 20 october 2021

Ik werd adequaat geholpen en men ging aan de slag om het probleem te verhelpen

James uit Delft, 13 october 2021

Heel fijn geholpen.

Mehrnaz uit Ede, 12 october 2021

Had een probleempje met een bevestigings mail. Werd na een dag gebeld en alsnog een bevestigings mail ontvangen alles heel goed en snel opgelost.

Jeremy uit Oldenzaal , 12 october 2021

prima en deskundig geantwoord

Jan uit Heerlen (holland), 12 october 2021

Heb een aanmaning gekregen terwijl die al lang betaald was heb daarover gebeld en bleek dat het al betaald was vroeg om een bevestiging mail zodat ik niet weer een aanmaning zou krijgen maar tot op heden heb ik niets ontvangen dus ben ik hier niet zo blij mee

Jeremy uit Oldenzaal , 11 october 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring met ons Financiëel team niet naar wens is verlopen. Een collega van ons Financiëel team neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groeten, Besured - 11 oktober 2021

Prima

Amy uit Aalsmeer, 11 october 2021

Vriendelijk te woord gestaan en adequaat geholpen!

Danny uit Deventer, 7 october 2021

Zeer aardige mevrouw die de tijd nam om mij zo goed mogelijk te helpen

Vanessa uit Leiden, 7 october 2021

Goed

Bob uit Rotterdam , 7 october 2021

All my inquiries were solved with courtesy

Andrea uit Maastricht , 5 october 2021

Ik ben heel tevreden hoe ik geholpen ben en dat mijn zoon alsnog verzekerd word bij besured.vriendelijk bedankt.

Naima uit Amsterdam, 5 october 2021

Überhaupt niet gereageerd, dan wel geen enkele reactie gehad op mijn email, die jullie wel hebben bevestigd te hebben ontvangen.

Jonathan uit Amsterdam, 30 september 2021

Bedankt voor jouw achtergelaten review! Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Je hebt vandaag een e-mail ontvangen van onze Financiële afdeling. Mochten er verdere vragen zijn dan vernemen wij dat graag van je.

Groeten, Besured - 30 september 2021

Ik werd prima geholpen. Wachttijd kan korter.

Mieke uit Nijkerk, 29 september 2021

Bedankt voor je review. We doen er alles aan om de wachttijden tot een minimum te beperken en nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Besured - 29 september 2021

Vriendelijke klantenservice en snel het probleem opgelost

Shanon uit Den Haag, 29 september 2021

Werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen!

Bart uit Alkmaar, 28 september 2021

Besured is altijd erg behulpzaam en meedenkend. Ook als je het even niet zo breed hebt.
MVG,
Erwin

Erwin uit Neerpelt, 27 september 2021

Reactietijden per telefoon en e-mail zijn al maanden veel langer dan beloofd. De antwoorden zijn soms tegenstrijdig. De formulieren zijn onduidelijk en niet toegespitst op bepaalde situaties in het buitenland.

Jasper uit Jerusalem , 25 september 2021

Bedankt voor jouw review. We doen er alles aan om de wachttijden tot een minmum te beperken. We nemen jouw feedback hierin mee. Een collega van het serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om je alsnog te helpen.

Vriendelijke groet, Besured - 25 september 2021

Alles in orde

Katyuska uit Sliedrecht, 25 september 2021

Super vriendelijke medewerker(s). Mijn vraag werd snel beantwoord en ik ben geholpen met mijn probleem. Wel is de klantenservice wat moeilijk bereikbaar.

Kevin uit Amersfoort, 25 september 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent! We doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. We nemen jouw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, Besured - 25 september 2021

Betaald elke maand 145EURO, met aanvullende tandarts, en reiniging van wortel moet ik zelf betalen?,
lekker dan,

Manuel uit Zoetermeer, 23 september 2021

Bedankt voor jouw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat we niet aan je verwachting voldoen. Een collega van het serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 23 september 2021

Erg vriendelijke telefoniste, ze dacht met me mee en kwam zelfs met aanvullende informatie voor mijn situatie waar ik zelf niet aan had gedacht.

Babs uit Norg, 21 september 2021

9,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail