mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Prima

Thea uit Pijnacker, 7 december 2021

K ben heel goed geholpen

Randy uit Delft, 3 december 2021

Prettige ervaring. Altijd naar tevredenheid geholpen .

mahalia uit Almere , 2 december 2021

Fijne telefonische ervaring. Nemen de tijd en denken mee!

Keyanna uit Oss, 29 november 2021

Een Servicemedewerkster heeft mij goed geholpen en concreet van antwoord voorzien, dank je wel.

Jan Willem uit Zoetermeer, 28 november 2021

Toppers!!

Gijs uit Haarlem, 25 november 2021

Helaas een niet zo goede ervaring waarvan ik vind dat ie gedeeld moet worden. 3 maanden geleden heb ik een ongeval gehad waarbij ik in aanmerking ben gekomen voor het verzekeringsdeel; Tandheelkunde na ongeval. Alle formulieren, begrotingen, behandelplannen en foto's meerdere malen opgestuurd naar Besured. En iedere keer een antwoord met 'we betalen niet'. De ene keer omdat de machtiging niet klopt, de andere keer omdat er onderdelen missen. Al deze informatie meerdere keren met Besured gedeeld. Vandaag een brief op de mat gehad waarin mijn aanvraag weer is afgekeurd met de reden ' je hebt geen tandarts verzekering'. Maar als je op de website van Besured kijkt zie je heel duidelijk staan 'bij ons krijg je als student een gratis tand ongevallen verzekering'. Ook al meerdere keren iemand van de frontoffice aan de telefoon gehad die mij helaas niet kon helpen, terugbel verzoeken ingediend, maar helaas ook zonder succes. Nu in afwachting van een bel afspraak met iemand die mij wel kan helpen.

Amber uit Heemstede, 24 november 2021

Bedankt voor het delen van je feedback. Dit is niet hoe het hoort te gaan. Een medewerker van ons Serviceteam neemt snel contact met je op om je vragen te beantwoorden

Vriendelijke groet, Besured - 24 november 2021

Lang moeten wachten maar uiteindelijk wel
goed geholpen.

joel uit Purmerend, 19 november 2021

Bedankt voor jouw review! We vinden het fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons Financieel team. Dat je wat langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent, is uiteraard niet hoe het hoort. Wij nemen jouw opmerking mee in ons verbeterproces!

Vriendelijke groet, Besured - 19 november 2021

Zojuist geholpen door een Servicemedewerker. Super fijn gesprek gehad. Alles is mij duidelijk uitgelegd tot twee keer toe. Heel fijn en super vriendelijk! Ik ben vaak van de Livechat, maar om zo geholpen te worden, zou ik graag altijd telefonisch geholpen willen worden!!!

Shane uit Rotterdam, 17 november 2021

Geduldig, klantvriendelijk, begripvol. Erg fijn en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Heel vriendelijk!

Tessa uit Uden, 17 november 2021

Gewoon top

Maarten uit Sint-Michielsgestel, 15 november 2021

Heel goed geholpen, vrolijke man aan de telefoon gehad. Ben er zelf nog vrolijk van!

Nathalie uit Emmen, 12 november 2021

Uw medewerker van het serviceteam was erg duidelijk te verstaan en toonde veel begrip voor mijn vragen. Hij toonde interesse en liet merken dat hij geïnteresseerd was om mij te helpen

Lotte uit Udenhout , 11 november 2021

Lekker snel en goed!

Jeannette uit Alkmaar, 8 november 2021

Fijn contact gehad.

Rubén uit Oss, 8 november 2021

Om 13.00uur gebeld, na terugbelverzoek kreeg ik om 20.00uur iemand aan de telefoon, waardeloos.

Anne-Sophie uit Amsterdam, 2 november 2021

Bedankt voor jouw review! Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij niet aan jouw verwachtingen voldoen. Ons Serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, Besured - 2 november 2021

Snel genoeg en voldoende antwoord

Roel uit Èmmen, 29 october 2021

Goede service

Walter uit Delft, 27 october 2021

Nadat ik geen respons kreeg op mijn mails over een regeling, is het telefonisch direct opgepakt en afgerond

thomas uit Amsterdam , 27 october 2021

snel, effectief en goed

jop uit Uitgeest , 27 october 2021

Er is goed geluisterd naar het probleem en binnen een uur heb ik een positieve reactie per mail ontvangen.

Frans uit Zoetermeer, 21 october 2021

Top services zoals altijd!

Arend uit Apeldoorn, 21 october 2021

Met tegenzin bellen en blij het gesprek eindigen. Alle vragen werden goed beantwoord en ook goed onderzocht om alles zeker te weten. Zo kwam ik voldaan het gesprek uit, en had ik meer zin in de dag :)

Elroy Julian uit Groningen, 20 october 2021

Ik werd adequaat geholpen en men ging aan de slag om het probleem te verhelpen

James uit Delft, 13 october 2021

Heel fijn geholpen.

Mehrnaz uit Ede, 12 october 2021

Had een probleempje met een bevestigings mail. Werd na een dag gebeld en alsnog een bevestigings mail ontvangen alles heel goed en snel opgelost.

Jeremy uit Oldenzaal , 12 october 2021

prima en deskundig geantwoord

Jan uit Heerlen (holland), 12 october 2021

Heb een aanmaning gekregen terwijl die al lang betaald was heb daarover gebeld en bleek dat het al betaald was vroeg om een bevestiging mail zodat ik niet weer een aanmaning zou krijgen maar tot op heden heb ik niets ontvangen dus ben ik hier niet zo blij mee

Jeremy uit Oldenzaal , 11 october 2021

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring met ons Financiëel team niet naar wens is verlopen. Een collega van ons Financiëel team neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groeten, Besured - 11 oktober 2021

Prima

Amy uit Aalsmeer, 11 october 2021

Vriendelijk te woord gestaan en adequaat geholpen!

Danny uit Deventer, 7 october 2021

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail