jonge vrouw geeft oma pan met eten bij voordeur

Voordelige rechtsbijstand­verzekering

Wil jij geholpen worden bij juridische conflicten in de toekomst? Vraag bij Besured jouw rechtsbijstands­verzekering aan. Dit is zeer binnenkort mogelijk. Benieuwd naar onze voordelen? Lees ze alvast. Ook waarin we het een b'tje beter doen.

Waarom beter verzekerd

illustratie portemonnee

Lage premie

Een lage premie. Die krijg je bij Besured! Wij houden jouw premie zo laag mogelijk en zetten stappen om het een b'tje beter te doen. Zo planten we een boom voor elke verzekering. 

illustratie zwevende vinkjes

Juridisch advies

Hulp nodig bij juridische zaken? Een rechtsbijstandverzekering scheelt je hoge advocaatkosten. En je bent in veel situaties verzekerd. Denk aan een juridisch conflict met je aannemer voor de verbouwing van je huis.  

illustratie boks geven

Goede service

Op ons kan je rekenen! Wij helpen je graag. Voor juridisch advies mag je altijd even bellen. Ook in de avond zijn we bereikbaar (ma-vr van 8:30 tot 20:30).

drie bloempotten voor een roze muur

Dekking rechtsbijstand, check 'm!

Benieuwd wat er allemaal onze rechtsbijstandverzekering valt? En hoe het zit met vrije advocaatkeuze? 

illustratie vrouw met mobiel

Geen pro in verzekeringen? Vraag advies!

Wij adviseren je graag over je rechtsbijstandverzekering. Maar ook voor andere verzekeringen kan je bij ons terecht. Van je aansprakelijkheidsverzekering tot aan je autoverzekering. 

bomentoppen bos Nederland
Trees for All logo

Een boom voor jouw verzekering

Wij geloven dat alle b'tjes helpen. Voor natuur, dier én mens. Iemands dag maken met een compliment. Een keertje vrijwilligerswerk doen. En blijven genieten. Onze missie? Heel Nederland enthousiast krijgen om het elke dag weer iets beter te doen. Samen met ons. En dus planten wij een boom voor je verzekering. Lees meer

Meestgestelde vragen

Ik heb een conflict met mijn telefoon- of internetprovider. Kan ik hulp van Besured krijgen?
Jij wil bereikbaar zijn of televisie kijken wanneer je daar zin in hebt. Dat snappen wij! Heb jij een conflict met je provider? En hierdoor problemen met jouw telefoon, televisie, internet of radio? Dan kan je gewoon juridisch advies en eventueel hulp krijgen vanuit je rechtsbijstandverzekering bij Besured.
Ik heb een conflict op mijn werk. Kan ik juridische hulp krijgen?
Je kan jouw Besured rechtsbijstandverzekering gebruiken voor werk en inkomen-gerelateerde vragen. Bel gratis met Team Schade. Zij luisteren naar jouw verhaal en geven advies.
Ik heb juridische bijstand nodig. Krijg ik hulp van Besured?
Bel gratis met Team Schade via 078 611 81 81. Zij luisteren naar jouw verhaal en geven advies. Ook kunnen ze je eventueel helpen met het vinden van een oplossing. Mocht het nodig zijn, kan er ook meteen juridische hulp voor jou worden ingeschakeld.
Ik heb onenigheid met mijn aannemer. Krijg ik hulp van mijn rechtsbijstand­verzekering?
Dat is vervelend! Maar het kan natuurlijk voorkomen dat een aannemer en jij niet helemaal op één lijn zitten. Bijvoorbeeld omdat er een dakkapel verkeerd wordt geplaatst. Of omdat de afspraken die jullie vooraf hebben gemaakt niet worden nagekomen. Gelukkig heb je vanuit je rechtsbijstandverzekering recht op juridische hulp. Belangrijk is wel dat je deze verzekering al had, voordat de situatie met de aannemer ontstond.
Zijn mijn kinderen meeverzekerd op de rechtsbijstand­verzekering?
Kies jij een rechtsbijstandverzekering mét gezinsdekking? Dan zijn jouw kids ook meeverzekerd. Jouw kinderen moeten nog wel thuis wonen en niet getrouwd zijn. Ook adoptie-, pleeg- of stiefkinderen vallen gewoon onder jouw verzekering. Wonen jouw kinderen in een verpleeginstelling in Nederland? Dan vallen ze nog steeds onder de rechtsbijstandverzekering, ook al wonen ze (even) niet thuis. Wil je ze meeverzekeren en het nieuwe adres aan ons doorgeven? Dit kan via onze wijzigingenpagina.

Op deze pagina leggen we onze rechtsbijstandverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Op zoek naar iets anders?Contact

Chat Bel Mail