man en vrouw duwen auto met pech

Voordelige pechhulp

Ga voor de fijne pechhulp van Besured. We zijn extra voordelig. En snel ter plaatse. Bereken gelijk je premie of lees eerst waarin wij het net een b'tje beter doen!

Waarom beter verzekerd

kind met speelgoedauto illustratie

Geluk! Pechhulp met lage premie

Van onze premie krijg je een glimlach. Die is lekker laag. Dat scheelt weer! Ook doen we het graag elke dag een b'tje beter, samen met jou. Doe je mee? Join us!

illustratie duimpje omhoog

Liften hoeft niet

Jij hoeft niet naar huis te liften bij autopech. Duimpje omhoog! We zorgen ervoor dat je via onze pechhulp veilig thuiskomt. Tuurlijk helpen we je snel op weg. En repareren zelfs je auto als dat mogelijk is. Is jouw auto 12 jaar of jonger? Leenauto voor jou! Autopech voor eigen deur? Ook dan word je geholpen. 

illustratie OK handgebaar

Pico bello geregeld

Waar je ook strandt met je auto: je wordt telefonisch altijd in het Nederlands geholpen. Dus ook als je in de hak van Italië langs de snelweg staat. SOS International, met wie we samenwerken, staat dag en nacht voor je klaar. Je kunt rekenen op een zeer uitgebreid netwerk van hulpdiensten.

vakantie weg langs de zee

Pechhulp Nederland en Europa

Waar wil jij verzekerd zijn? In alleen Nederland of ook Europa? Sowieso ben je altijd in eigen woonplaats verzekerd. Benieuwd wat allemaal verzekerd is?

illustratie vrouw met mobiel

Advies nodig? We staan voor je klaar!

We adviseren je graag over je verzekeringen. Van je autoverzekering tot aan je inboedelverzekering. Maar ook voor je reis- en aansprakelijkheidsverzekering kan je bij ons terecht. Geef ons een belletje en we nemen alles met je door. 

 

boodschappen voor elkaar halen

Samen impact maken

Wij geloven dat alle b'tjes helpen. Voor mens, dier en natuur. Wat vaker de auto laten staan. Bewustere keuzes maken. Elkaar helpen bij pech. Lekker positief zijn! Wist je dat we ook een voordelige autoverzekering bieden? Nu zelfs met 10% extra korting!

Meestgestelde vragen

Ik heb autopech… Hoelang duurt het tot de hulptroepen arriveren?
We doen ons best om binnen 30 minuten bij je te zijn. Lekker snel toch? We helpen je dan zo snel mogelijk weer de weg op!
SOS! Ik heb autopech. Wat moet ik doen?
Dan bel je ons direct via 078 611 81 17. Wij luisteren naar jouw verhaal. En jij hoort meteen welke hulp je krijgt. Autopech in het buitenland en heb je hier een dekking voor? Bel 0031 78 611 81 17. Ook dan zorgen we ervoor dat je snel op locatie wordt geholpen. Lukt het repareren van jouw auto niet binnen twee werkdagen, of bij het nasturen van onderdelen vier werkdagen? Dan zorgen wij voor het vervoer van jouw auto naar Nederland.
Waar ben ik verzekerd voor pechhulp?
Bij het afsluiten van onze Pechhulp kies je zelf waar je verzekerd wilt zijn: Nederland (ook in je woonplaats) of Europa.
Wanneer krijg ik een leenauto?
Heb je autopech? Dat is vervelend! Nog vervelender is het als jouw auto niet gelijk gemaakt kan worden. Gelukkig hoef je niet te liften! Je krijgt dan tijdelijk een gratis leenauto als jouw auto niet ouder is dan 12 jaar. Pech in Nederland en kan jouw auto niet meteen gerepareerd worden? Dan wordt jouw auto opgehaald en naar een garage gebracht. Ook bij pech voor je deur of in jouw woonplaats. Je hebt maximaal twee dagen recht op vervangend vervoer. Dit regelen wij voor je! We vergoeden maximaal 100 km per dag. Rijd je meer dan 100 km op een dag? Dan betaal je de extra kosten zelf. Pech in het buitenland? Soms lukt een noodreparatie in het buitenland niet binnen twee werkdagen. In dat geval krijg je in het buitenland een vergoeding voor het huren van een vervangende auto. We vergoeden maximaal 100 euro per dag. In totaal krijg je maximaal 750 euro voor de periode waarin je de vervangende auto hebt.
Wat als ik mijn auto uitleen en diegene krijgt autopech?
Wij kijken naar het kenteken van jouw auto en niet naar de bestuurder. Het maakt daarom niet uit wie er in de auto rijdt. Fijn idee toch? De bestuurder van jouw auto wordt gewoon geholpen bij pech onderweg.

Op deze pagina leggen we onze pechhulp zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Op zoek naar iets anders?Contact

Chat Bel Mail