mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Over Besured

Vergeet verzekeringen waar het stof van afvliegt. Laat je inspireren. Wij zijn Besured.

 

vrouw verft kastje in woonkamer

Verzekeren met een missie

Elke dag staan we op met een missie: jouw risico’s verzekeren, tegen een zo laag mogelijke prijs. Op een toekomstbestendige manier. Hoe? Door het elke dag een b'tje beter te doen. En heel Nederland enthousiast te krijgen om dat ook te doen. Samen met ons!

drie potten met planten voor roze muur

Elke dag een b'tje beter

Daar geloven we in. Want alles start klein: het moestuintje van je dromen, een glimlach toveren op het gezicht van een ander. Verduurzamen. Het begint bij jezelf. Vanuit intrinsieke motivatie. Positief bewustzijn. Alles in één keer goed doen? Dat hopen we natuurlijk wel, maar we weten ook dat het soms wat meer tijd kost. Je kan niet in één dag alles goed doen voor mens, dier en natuur. Maar wel in kleine stapjes. Afval scheiden. We doen het! Dat groene wagenpark gaat er komen. Bewust beleggen? Absoluut. Benieuwd welke b'tjes wij nog meer hebben doorgevoerd?

Bekijk onze b'tjes beter

Hier staan wij voor:

illustratie vlinder op bloem

Mens, dier en natuur

Duurzaamheid is voor ons meer dan groen. Het is je bewust zijn van de wereld om je heen. Het elke dag een beetje beter doen!

illustratie portemonnee

Goed voor je portemonnee

Bij ons ben je goed verzekerd, voor een zo laag mogelijke prijs. Een beetje beter, zonder dat je daar meer voor betaalt.

illustratie duimpje omhoog

Behulpzaamheid ten top

Onze klanten elke dag een beetje blijer maken. Daar rennen we voor! Hoe kunnen we jou helpen?

kind met speelgoedauto illustratie

Eigenwijs

We doen dingen op de Besured manier. We bieden de kwaliteit van een klassieke verzekering, met oog op de toekomst.

illustratie boks geven

Positiviteit

Laten we samen focussen op wat we beter kunnen doen! Stap voor stap.

illustratie vrouw met mobiel

Inspiratie

We willen het elke dag een beetje beter doen. En jou inspireren om dit ook te doen.

groep duwt auto met pech

De kracht van samen

In je eentje de hele wereld veranderen, zou mooi zijn. Maar juist de kracht zit ‘m in het samen doen. Samen een nieuwe basis creëren, waarin iedereen zijn eigen bijdrage aan kan én wil leveren. Want alle b'tjes helpen. Hoe meer mensen het iets beter doen, hoe groter de impact. Iedereen heeft het in zich om verschil te maken. Op z’n eigen manier. Juist hierin kan je elkaar inspireren.

boomtop in Nederland
Trees for All logo

We planten bomen met Trees for All

Samen een impact maken, dat vinden we belangrijk. Want één boom maakt geen bos. Daarom zijn we ook supertrots op onze samenwerking met Trees for All. Door je aan te sluiten bij Besured, steun je dit groene initiatief om de CO₂-voetprint te verkleinen. Benieuwd?

illustratie vrouw met mobiel

Wil je iets aan ons vragen?

Via onze website kan je veel zelf regelen, maar je kunt ook altijd met ons chatten, mailen of bellen. En of dat nog niet genoeg is… Je kunt ons ook bereiken via Facebook en Twitter. We staan ma-vr van 8:30 tot 20:30 voor je klaar!

Contact

Chat Bel Mail