mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Over Besured

Vergeet verzekeringen waar het stof van afvliegt. Laat je inspireren. Wij zijn Besured. Elke dag staan we op met een missie: jouw risico’s verzekeren, tegen een zo laag mogelijke prijs. Op een toekomstbestendige manier. Hoe? Door het elke dag een b'tje beter te doen. En we willen heel Nederland enthousiast te krijgen om dat ook te doen. Samen met ons!

vrouw verft kastje in woonkamer

Verzekeringen voor jou

Besured is al ruim 10 jaar dé verzekeringsrots in de branding. Want als er iets gebeurt, dan zijn we er voor je. Jij verzekert wat je belangrijk vindt. Je auto, spullen, huis en ook je reis. Voor een vriendelijke prijs. Wij denken met je mee, geven advies op maat en staan paraat. Met een service waar je van gaat glimlachen. Behulpzaam. Positief. Een doen-wat-je-zegt mentaliteit. Dat is Besured. We gaan elke dag voor een b'tje beter!

Besured abri

Samen impact maken

Binnen 5 jaar willen we de meest blijmakende verzekeringsaanbieder in Nederland worden. Voor onze klanten met alsmaar betere producten en service, maar óók voor de wereld om ons heen. We geloven in de kracht van positiviteit en vriendelijkheid. Dat begint bij jezelf, stap voor stap. Ietsje meer naar elkaar omkijken. Zomaar iets aardigs doen. Bewustere keuzes maken, ook voor komende generaties. Alle b'tjes helpen. Samen bereiken we veel meer. Want hoe meer mensen het elke dag iets beter doen, hoe groter de impact die we samen maken. Daar gaan we voor!

Hier staan wij voor:

illustratie portemonnee

Vriendelijke prijs

Voor jou als klant vinden we belangrijk dat we onze prijs zo laag mogelijk houden. Hierin maken we keuzes, in wat we wel en niet verzekeren. Maar altijd met jouw glimlach in gedachten. En met oog voor kwaliteit.

illustratie duimpje omhoog

Behulpzaamheid ten top

Onze klanten elke dag blijer maken. Daar rennen we voor! We luisteren met aandacht. Denken mee, zelfs wanneer schade een keertje niet gedekt is. Ons bellen? Natuurlijk. We zijn elke werkdag tot 20:30 bereikbaar. Bij spoed 24/7.

inspiratie lamp icoon

Inspiratie

'Die lach staat je fantastisch!' Met vriendelijkheid kan je verschil maken. Het zit in de kleine gebaren. Daarom inspireren we je graag met b'tjes beter, zodat we de wereld om ons heen blijer kunnen maken. Per mail, maar ook op andere manieren. Laat je verrassen!

kind met speelgoedauto illustratie

Veel b'tjes leuker

We zijn een vrolijke club. Bij ons is verzekeren alles behalve saai, want we doen het op de Besured manier. Met vakkennis, heldere taal en transparante voorwaarden. Op ons kan je rekenen!

elke dag een b'tje liever

Positiviteit

We zijn enthousiast in wat we doen. Beren op de weg zien we niet snel. Oplossingen wel! Als jij blij bent, zijn wij dat ook. We houden van humor. Goeie woordgrappen? Kom maar door! Besured is er voor alle positievelingen.

illustratie vrouw met mobiel

Efficiëntie

We kijken hoe we alles nóg makkelijker voor je kunnen maken. Zowel online als aan de telefoon. Bij ons kan je veel zelf regelen. Ook hierin streven we ernaar het steeds beter te doen.

groep duwt auto met pech

Elke dag een b'tje beter

Daar geloven we in! Want alles begint klein. Anderen laten stralen. Zomaar iets aardigs doen. Verduurzamen. Het begint bij jezelf. Omdat jij het verschil wil maken. Alles in één keer goed doen? Dat hopen we natuurlijk wel, maar we weten ook dat het soms wat meer tijd kost. In kleine stappen. Benieuwd wat wij al doen?

10,0 gemiddelde
klantcijfer Besured

Dit vinden onze klanten

Klanten blij maken vinden wij ontzettend belangrijk. En feedback ook! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag een b'tje verbeteren. Benieuwd wat je bij ons kan verwachten? Bekijk de reviews die klanten met ons delen.

10,0 gemiddelde klantcijfer Besured

Jan uit Weesp, 16 februari 2024
Henny uit Maastricht, 13 december 2023
Ronald uit Zwart , 16 november 2023
Inge uit Haarlem, 14 november 2023
Machteld uit Hedel, 26 september 2023
Lia uit Oosterhout, 17 september 2023
Rudi uit Alkmaar, 15 september 2023
Marco uit Hellevoetsluis , 14 september 2023
Henny uit Valkenburg, 14 september 2023
Bomenplantdag
Trees for All logo

We planten bomen met Trees for All

Samen een impact maken, dat vinden we belangrijk. Want één boom maakt geen bos. Daarom zijn we ook supertrots op onze samenwerking met Trees for All. Door je aan te sluiten bij Besured, steun je dit groene initiatief om de CO₂-voetprint te verkleinen. Benieuwd?

illustratie vrouw met mobiel

Wil je iets aan ons vragen?

Via onze website kan je veel zelf regelen, maar je kunt ook altijd met ons chatten, mailen of bellen. En of dat nog niet genoeg is… Je kunt ons ook bereiken via Facebook en X (Twitter). We staan ma-vr van 8:30 tot 20:30 voor je klaar!

Contact

Chat Bel Mail