mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Over Besured

Vergeet verzekeringen waar het stof van afvliegt. Laat je inspireren. Wij zijn Besured. Elke dag staan we op met een missie: jouw risico’s verzekeren, tegen een zo laag mogelijke prijs. Op een toekomstbestendige en leuke manier. Hoe? Door het elke dag een b'tje beter te doen. Samen met jou. 

vrouw verft kastje in woonkamer

Verzekeringen voor jou

Besured is al ruim 10 jaar dé verzekeringsrots in de branding. Want als er iets gebeurt, dan zijn we er voor je. Jij verzekert wat je belangrijk vindt. Je auto, spullen, huis en ook je reis. Voor een vriendelijke prijs. Wij denken met je mee, geven advies op maat en staan paraat. Met een service waar je van gaat glimlachen. Behulpzaam. Positief. Eerlijk. Een doen-wat-je-zegt mentaliteit. Dat is Besured. We gaan elke dag voor een b'tje beter!

Besured abri

Samen impact maken

Binnen 5 jaar willen we de meest blijmakende verzekeringsaanbieder in Nederland worden. Voor onze klanten met alsmaar betere producten en service, maar óók voor de wereld om ons heen. We geloven in de kracht van positiviteit en eerlijkheid. Dat begint bij jezelf, stap voor stap. Ietsje meer naar elkaar omkijken. Zomaar iets aardigs doen. Eerlijk zijn naar je omgeving, maar ook naar ons. Alle b'tjes helpen. Samen bereiken we veel meer. Want hoe meer mensen het elke dag iets beter doen, hoe groter de impact die we samen maken. Daar gaan we voor!

Hier staan wij voor:

illustratie portemonnee

Lage premie

Voor jou willen we onze prijs zo laag mogelijk houden. Daarom maken we keuzes in wat we wel en niet verzekeren. En vertrouwen we op jouw eerlijkheid. Want als jij alleen eerlijke schades indient, betalen wij geen onterechte schades. Dat zie je terug in de premie. 

illustratie duimpje omhoog

Behulpzaamheid ten top

Onze klanten elke dag blijer maken. Daar rennen we voor! We luisteren met aandacht. Denken mee, zelfs wanneer schade een keertje niet gedekt is. Bellen? Natuurlijk. We zijn elke werkdag tot 20:30 bereikbaar. Bij spoed 24/7.

inspiratie lamp icoon

Inspiratie

'Die lach staat je fantastisch!' Met vriendelijkheid kan je verschil maken. Het zit in de kleine gebaren. Daarom inspireren we je graag met b'tjes beter, zodat we de wereld om ons heen blijer kunnen maken. Per mail, maar ook op andere manieren. 

kind met speelgoedauto illustratie

Veel b'tjes leuker

We zijn een vrolijke club. Bij ons is verzekeren alles behalve saai, want we doen het op de Besured manier. Met vakkennis, kwaliteit, heldere taal en transparante voorwaarden. Op ons kan je rekenen!

elke dag een b'tje liever

Positiviteit

We zijn enthousiast in wat we doen. Beren op de weg zien we niet snel. Oplossingen wel! Als jij blij bent, zijn wij dat ook. We houden van humor. Goeie woordgrappen? Kom maar door! Besured is er voor alle positievelingen.

illustratie vrouw met mobiel

Efficiëntie

We kijken hoe we alles nóg makkelijker voor je kunnen maken. Zowel online als aan de telefoon. Bij ons kan je veel zelf regelen. Ook hierin streven we ernaar het steeds beter te doen.

Kindness korting autosleutel

10% korting op je autoverzekering!

Aardige, eerlijke mensen zijn goud. Iemand groeten op straat, de deur even open houden.. Of als je per ongeluk schade rijdt aan een geparkeerde auto, dat je een briefje achterlaat voor de eigenaar. Ben jij zo iemand? Top, daar houden we van! Daarom krijg jij bij ons 10% korting op je autoverzekering. 

7,9 gemiddelde
klantcijfer Besured

Dit vinden onze klanten

Klanten blij maken vinden wij ontzettend belangrijk. En feedback ook! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag een b'tje verbeteren. Benieuwd wat je bij ons kan verwachten? Bekijk de reviews die klanten met ons delen.

7,9 gemiddelde klantcijfer Besured

Jurre uit Utrecht, 16 mei 2024
Rob uit Den haag , 10 mei 2024
Tay uit Alkmaar, 5 mei 2024
Bastiaan uit Hellevoetsluis , 1 mei 2024
Naomi uit Nijmegen, 26 april 2024
Joanne uit Alblasserdam, 22 april 2024
Inge uit Haarlem, 26 februari 2024
Hamza uit Utrecht , 26 februari 2024
Jan uit Weesp, 16 februari 2024
Autoverzekering besured

Elke dag een b'tje beter

Daar geloven we in. Het begint bij jezelf, met kleine stapjes. Omdat jij het verschil wil maken. En wij ook! Alles in één keer goed doen? Dat hopen we natuurlijk wel, maar we weten ook dat het soms wat meer tijd kost. Benieuwd wat wij al doen?

illustratie vrouw met mobiel

Wil je iets aan ons vragen?

Via onze website kan je veel zelf regelen, maar je kunt ook altijd met ons chatten, mailen of bellen. En of dat nog niet genoeg is.. Je kunt ons ook bereiken via Facebook en X (Twitter). We staan ma-vr van 8:30 tot 20:30 voor je klaar!

Contact

Chat Bel Mail