spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Autoverzekering met 10% korting? Besured!

Jouw auto verzekeren? Dan vind je een lage premie vast heel belangrijk 😊. En wil je ook goede dekkingen en vrolijke klantenservice? Ga dan voor de voordelige autoverzekering van Besured. Nu met 10% korting op je autopremie! Benieuwd? Lees meer!

Gelijk je lage premie weten?

10% korting op je autoverzekering (die toch al voordelig is!)

Wist je dat je bij Besured in een paar klikken je autoverzekering kan aanvragen? En nu zelfs met 10% extra kindness korting.* Want we willen héél graag aardige, positieve en eerlijke mensen verzekeren. Zo iemand als Sjoerd. Maar ook Henk, Michelle, Jean-Paul, Rajiv, Humberto, André, Yamina en eigenlijk iedereen die een mooi mens is 😉.

Kindness korting op je autoverzekering

Waarom aardige, positieve en eerlijke mensen?

Omdat aardige personen de wereld veel b'tjes mooier maken. En dat zit hem vaak in de kleine dingen. Iemand groeten op straat of de deur voor iemand open houden. Iemand even voorlaten bij de kassa! Bij Besured houden we van mensen die naar elkaar omkijken. Dat is goud. En die gewoon eerlijk zijn. Bijvoorbeeld als je per ongeluk schade rijdt aan een geparkeerde auto.. dat je dan een briefje achterlaat voor de eigenaar. Het mooie is dat als je bij ons eerlijk je schades indient, wij de premies zo laag mogelijk kunnen houden (omdat we dan niet onterecht schades hoeven uit te keren).

Daarom je auto verzekeren bij Besured:

  • Die lage premie, met 10% kindness korting!
  • Goeie voorwaarden die leesbaar zijn 😉
  • Snelle service, 24/7 bij spoed
  • Deskundig advies op maat
  • Samenwerking met steengoede schadeherstellers!

 

Ga voor 10% korting op je autoverzekering!

Verzeker je auto voordelig bij ons. Benieuwd naar onze premie? Bereken in 1 minuut en vraag ‘m in een paar klikken aan. Liever telefonisch aanvragen? Tuurlijk! Bel 078 611 81 13. Vol enthousiasme geven we je ook persoonlijk advies. Bijvoorbeeld als je niet precies weet welke autoverzekering het beste bij je past.

 

Direct berekenen

 

* 10% korting krijg je bovenop de no-claimkorting die al geldt (zie bonusmalus ladder). Ook krijg je 10% korting op onze aanvullende dekkingen (bijvoorbeeld verkeersrechtsbijstand). Mooi meegenomen!

Contact

Chat Bel Mail