man zit op muurtje en vrouw haalt boodschappen uit fietsmand

Voordelige annulerings­verzekering

Annuleringsverzekering aanvragen? Dat doe je bij Besured in een paar klikken. Bereken gelijk je premie of lees eerst waarin wij het net een b'tje beter doen!

Bereken je premie

Waarom beter verzekerd

illustratie boompje met geld

Wow, lage premie

Kies voor onze annuleringsverzekering. Dan zeg je "ja" tegen een scherpe premie. En je bent doorlopend verzekerd. Wel zo fijn. Join us! Samen maken we verschil. 

illustratie fotolijstje met familiefoto

Om in te lijsten.. die dekking

Er zijn veel redenen waardoor je reis onverhoopt niet door kan gaan. Gelukkig biedt onze annuleringsverzekering een mooi vangnet. Kinderen en partner zijn optioneel mee te verzekeren!

illustratie OK handgebaar

Je mag ons optrommelen

Yes, we staan bij Besured voor je klaar. Goed bereikbaar zijn, vinden we belangrijk. Daarom zijn we lekker lang open (ma-vr van 8:30 tot 20:30). Bij spoed zelfs dag en nacht. No worries! 

glamping

Annuleringsverzekering, zo zit het!

Nachtje weg.. weg? Of een langere reis van de baan? Met onze annuleringsverzekering is veel gedekt. Zelfs als je op vakantie weer terug naar huis moet en niet-genoten vakantiedagen hebt. Bekijk bij welke redenen je een beroep kunt doen op onze verzekering. 

illustratie vrouw met mobiel

Geen weet van verzekeringen?

Dat snappen we heel goed. Gelukkig zijn wij experts. We voorzien je gratis van advies en een glimlach op je gezicht. Dus kom maar door met je vragen, als je die hebt. 

Boomtop Bolivia
Trees for All logo

Een boom voor jouw verzekering

Wij geloven dat alle kleine b'tjes helpen. Wij zetten stappen en jij kan dat ook doen. Door bijvoorbeeld toch eens met de trein op reis te gaan. Of de auto te laten staan. Deel jij onze visie? Sluit je bij ons aan. We planten een boom voor elke afgesloten annulerings­verzekering. Op naar een heel bos! Lees meer

Meestgestelde vragen

Ik heb corona en kan niet op vakantie. Mag ik mijn reis annuleren?
Wat vervelend! Als je voor jouw geplande vakantie corona hebt gekregen, en jouw vakantiebestemming heeft geen negatief reisadvies, kan je de reis annuleren. Heb je een annuleringsverzekering bij jouw reisverzekering? Dan heb je met een positieve testuitslag van een door het RIVM goedgekeurd testbedrijf, recht een op vergoeding. Dit moet wel een GGD of PCR-/LAMP-test zijn. 
Ik kan of wil niet op reis door corona. Valt dit onder de annulerings­verzekering?
Wordt jouw reis vanuit de reisorganisatie geannuleerd? Dan is er geen vergoeding vanuit de annuleringsverzekering. Vraag bij de organisatie of je recht hebt op vergoeding of vraag of je de reis op een ander moment mag maken. Wil je zelf jouw vakantie annuleren? Ook dan is het verstandig om contact op te nemen met je reisorganisatie. Vraag naar opties voor omboeken (andere datum of bestemming), een voucher of je geld terug. Zelf je reis annuleren, valt niet onder de annuleringsverzekering. 
Ik krijg geen doktersverklaring. Wat nu?
Dit kan voorkomen als je in het buitenland ziek bent geweest. In alle haast of paniek ben je dan misschien vergeten een doktersverklaring te vragen. Of wil jouw arts dit niet afgeven? Vervelend, maar we denken graag met je mee. Je dient jouw annulering in met de stukken die je wel hebt. We kijken daarna of we een medisch adviseur moeten inschakelen die jouw situatie beoordeelt. Let op: probeer altijd een doktersverklaring te regelen! Dit maakt het terugkrijgen van jouw kosten voor annuleren een stuk makkelijker.
Tot wanneer kan ik een annulerings­verzekering afsluiten?
Heb jij maximaal zeven dagen geleden een vakantie geboekt? Dan kan jij voor deze reis nog een annuleringsverzekering afsluiten. Sluit je deze na de zeven dagen af? Dan heb je geen dekking meer als er de afgelopen drie maanden bekend was dat jij of je vrienden of familieleden ziek waren. Met familieleden bedoelen we eerste-, tweede- en derdegraads familieleden.
Zijn mijn kinderen verzekerd op mijn reisverzekering en annulerings­verzekering?
Je kunt jouw kinderen meeverzekeren op je reis- en annuleringsverzekering. Dit kan als jouw kinderen jonger dan 24 zijn, inwonend (kortom: de kinderen staan ingeschreven op jouw adres) of uitwonend voor studie of stage. Gaan ze alleen op vakantie? Ook dan zijn ze gewoon verzekerd!

Op deze pagina leggen we onze annuleringsverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Op zoek naar iets anders?Contact

Chat Bel Mail