twee meisjes fietsen lachend door de straat

Voordelige aansprakelijkheids­verzekering

Per ongeluk schade veroorzaakt? Kan gebeuren! Daarom kan je maar beter onze aansprakelijkheids­verzekering hebben. Vraag 'm aan. Of lees eerst meer over ons. 
 

Bereken je premie

Waarom beter verzekerd

illustratie duimpje omhoog

Hey, fijn een lage premie

Goed verzekerd. Dat ben je bij ons! En tegen een zeer scherpe premie. Samen zetten we stappen om het een b'tje beter te doen. Bewuster. Liever. Duurzamer. Voor elkaar én de wereld om ons heen.

illustratie hond op kussen

Ook huisdieren meeverzekerd

Ja. Jouw trouwe beestje kan ook schade veroorzaken. Gelukkig maar: dat is verzekerd. Je partner, ingeschreven op jouw adres, kan je meeverzekeren. Kinderen tot 24 jaar ook! Zo kun je mooi met een gerust hart op pad met de bups. 

illustratie OK handgebaar

Handje hulp nodig? Yes!

Goede service is goud waard. Dat merk je pas als er iets gebeurt. Maar onze service is top. We dragen je op handen. Spoedgeval? Dan zijn we dag en nacht bereikbaar. 

moeder en dochter pakken boek uit minibieb in woonwijk

Een kast van een dekking

Tot 2,5 miljoen euro is verzekerd met onze aansprakelijkheids­verzekering. Ga jij spullen van een vriend verhuizen? Goed van je! Schade tijdens een vriendendienst is verzekerd. Ook als je spullen van kennissen leent en per ongeluk iets stuk gaat. Benieuwd wat er allemaal nog meer verzekerd is? Let's go!

illustratie vrouw met mobiel

Weinig kaas gegeten van verzekeringen?

Stel je vragen aan ons. Onze experts hebben alle diploma's in huis om je te adviseren. En dat doen we graag. Van je auto-, opstal- en reisverzekering tot aan je aansprakelijkheids­verzekering. 

boodschappen voor elkaar halen

Samen impact maken

Wij geloven erin dat alle kleine b'tjes helpen. Voor natuur, dier én mens. Net wat aardiger, meer begaand zijn. Lekker positief! Hoe meer mensen het een klein beetje beter doen, hoe groter het verschil dat we samen kunnen maken. Doe jij mee? Join Besured!

Meestgestelde vragen

Heeft de aansprakelijkheids­verzekering een eigen risico?
Meestal niet, maar er zijn uitzonderingen: het lenen van de fiets van je buurman, of brand in een gehuurd vakantiehuis in het buitenland. Er geldt hiervoor een eigen risico van 100 euro.
Ik heb schade door de buren. Hoe zit het met aansprakelijkheid?
Vervelend dat je schade hebt door je buren. In veel gevallen zijn zij dan aansprakelijk. Gelukkig kan je dan vaak je schade laten verhalen. Vraag aan je buren of ze een aansprakelijkheidsverzekering (avp) hebben.
Ik heb thuis een laptop laten vallen. Krijg ik dit vergoed?
Jouw eigen laptop thuis laten vallen? Dit valt onder de allrisk inboedelverzekering. De laptop van een vriend laten vallen? Deze schade valt onder de aansprakelijkheidsverzekering. Als je per ongeluk een laptop hebt laten vallen, neem dan contact op met onze schadespecialisten.
Is schade aan gehuurde spullen verzekerd?
Lekker bezig dat jij jouw spullen huurt! Dit is meestal niet verzekerd via de aansprakelijkheidsverzekering. Waarom niet? De aansprakelijkheidsverzekering is er voor schade die je maakt bij andere personen. 
Mijn huisdier heeft schade veroorzaakt bij iemand anders. Is dit verzekerd?
De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt ook schade die jouw trouwe viervoeter maakt aan anderen, of aan iemand anders zijn spullen. Past iemand op je huisdier en veroorzaakt je huisdier schade aan die persoon of aan zijn of haar spullen? Dan is schade niet volledig verzekerd. 

Op deze pagina leggen we onze aansprakelijkheidsverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Op zoek naar iets anders?Contact

Chat Bel Mail