moeder en dochter verzorgen boomtuintje

Voordelige opstalverzekering

Jouw mooie koopwoning verzekeren? Dat doe je bij Besured. Bereken gelijk je premie of lees eerst meer over onze opstalverzekering. 

Bereken je premie

Waarom beter verzekerd

illustratie portemonnee

Lekker lage premie

Je koopwoning, daar ben je trots op. Daarom verzeker je 'm voordelig én goed bij Besured. Wij houden je premie zo laag mogelijk en zetten stappen om het samen beter te doen.

illustratie zonnepanelen op dak

Hallo verduurzamen!

We juichen het verduurzamen van je woning toe. Wip een stoeptegel eruit. Vergroen. Of pak groter uit. Zonnepanelen? Gratis verzekerd! Net als andere duurzame verbeteringen! Alle b'tjes helpen. Daarom voel je je ook snel thuis bij ons.

illustratie boks geven

Springen om je te helpen

Je kan bij ons veel online regelen. Een belletje of mailtje? Wij staan voor je klaar. In geval van nood zelfs klokje rond. Al is het 3 uur in de nacht. Behulpzaam ten top. Dat is Besured. 

interieur zithoek modern

Je huis verzekeren, jij kiest!

Belangrijke zaken omtrent je huis zijn bij ons goed verzekerd. Waaronder: inbraak, diefstal, brand-, water- en ruitschade. En ook: blikseminslag, schade aan de fundering, schade door omvallen van bomen en meer. Kies voor dekking 'Extra uitgebreid' of 'Allrisk'. Bij Allrisk is zelfs val-, stoot- en vloeistofschade verzekerd. Meer weten?

illustratie vrouw met mobiel

Geen kei in verzekeringen?

Wij hebben er gelukkig diploma's voor gehaald. Vraag? Roep maar! We helpen je graag. Onze experts adviseren je persoonlijk en bekijken welke opstalverzekering écht bij jou past. 

groep mensen gaat bomen planten
Trees for All logo

Een boom voor jouw verzekering

Besured belooft je groene bomen. En dat maken we waar! We stoppen namelijk niet bij superservice, scherpe premies en uitgebreide dekkingen. Ook verkleinen we, in samenwerking met Trees for All, onze CO₂-voetafdruk. 

Lees meer

Meestgestelde vragen

Er is een boom omgevallen tegen mijn huis! Ben ik verzekerd?
Dat is even schrikken! Laten we dit per situatie even bekijken. Was er een storm met minimaal windkracht 7? Dan krijg je de schade vergoed die de boom heeft veroorzaakt. Je krijgt ook een vergoeding voor de opruimkosten van de boom als de boom van jou is en schade heeft (tot maximaal 10% van het totaal verzekerde bedrag van jouw verzekering).  Geen storm? Ook dan heb je recht op een vergoeding. Het moet hierbij wel gaan om een onverwachte situatie. Dat betekent dus dat de boom niet al een aantal jaar scheef in de tuin moet staan. Wij beoordelen of dit het geval is. Neem altijd even contact op. Dan helpen we je snel!
Ik heb een oplaadpaal voor mijn auto. Hoe kan ik die verzekeren?
Een eigen oplaadpaal voor je huis? Handig! Wat nog handiger is: dat jouw laadpaal van je auto automatisch op onze opstalverzekering is meeverzekerd. Hiervoor hoef je dus niks te doen. Good to know: ook zonnepanelen, een zonneboiler, warmtepomp en regenopvangsysteem zijn meeverzekerd op onze opstalverzekering. 
Krijg ik een vergoeding als ik schade heb door lekkage bij de buren?
Lekkage door je buren zou balen zijn! Gelukkig ben je hiervoor verzekerd vanuit jouw opstalverzekering. Je kunt de kosten in sommige gevallen verhalen op de buren als ze volgens de wet aansprakelijk zijn voor de schade. Check dit dus even bij je buren, voor je de schade op je eigen verzekering indient. Heb je schade aan jouw spullen? Dan valt dit onder de inboedelverzekering.
Vallen zonnepanelen onder mijn opstalverzekering? 
Goed dat je zonnepanelen op je dak hebt! Zonnepanalen vallen automatisch onder onze opstalverzekering. Hoef je niks voor te doen en het is gratis. Enige voorwaarde is dat je zonnepanelen vastzitten aan het dak van jouw (tuin)huis of garage.
Wat betekent ‘garantie tegen onderverzekering’ bij de opstalverzekering?
Sluit je een opstalverzekering af? Dan kun je het verzekerd bedrag door ons laten berekenen of zelf opgeven. Je verzekert de herbouwwaarde van je huis. Dat wil zeggen het bedrag dat nodig is om jouw huis opnieuw, op dezelfde plek, te bouwen. Als je zelf de herbouwwaarde opgeeft, loop je het risico dat je misschien een te laag bedrag doorgeeft. Jouw huis is dan onderverzekerd. Laat de herbouwwaarde door ons berekenen! Wij kijken naar de gegevens die jij opgeeft en zorgen ervoor dat de verzekerde waarde altijd passend is. Dan geven wij jou de garantie tegen onderverzekering. Dit is tot een bedrag van maximaal 1.000.000 euro.

Op deze pagina leggen we onze opstalverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Op zoek naar iets anders?Contact

Chat Bel Mail