moeder en dochter verzorgen boomtuintje

Voordelige opstalverzekering

Jouw mooie koopwoning verzekeren? Dat doe je bij Besured. Bereken gelijk je premie of lees eerst meer over onze opstalverzekering. 
 

Bereken je premie

Waarom beter verzekerd

illustratie portemonnee

Lekker lage premie

Je koopwoning, daar ben je trots op. Daarom verzeker je 'm voordelig én goed bij Besured. Wij houden je premie zo laag mogelijk en zetten stappen om het samen beter te doen.

illustratie zonnepanelen op dak

Hallo verduurzamen!

We juichen het verduurzamen van je woning toe. Wip een stoeptegel eruit. Vergroen. Of pak groter uit. Zonnepanelen? Gratis verzekerd! Net als andere duurzame verbeteringen! Alle b'tjes helpen. Daarom voel je je ook snel thuis bij ons.

illustratie boks geven

Springen om je te helpen

Je kan bij ons veel online regelen. Een belletje of mailtje? Wij staan voor je klaar. In geval van nood zelfs klokje rond. Al is het 3 uur in de nacht. Behulpzaam ten top. Dat is Besured. 

interieur zithoek modern

Je huis verzekeren, jij kiest!

Belangrijke zaken omtrent je huis zijn bij ons goed verzekerd. Waaronder: inbraak, diefstal, brand-, water- en ruitschade. En ook: blikseminslag, schade aan de fundering, schade door omvallen van bomen en meer. Kies voor dekking 'Extra uitgebreid' of 'Allrisk'. Bij Allrisk is zelfs val-, stoot- en vloeistofschade verzekerd. Meer weten?

illustratie vrouw met mobiel

Geen kei in verzekeringen?

Wij hebben er gelukkig diploma's voor gehaald. Vraag? Roep maar! We helpen je graag. Onze experts adviseren je persoonlijk en bekijken welke opstalverzekering écht bij jou past. 

groep mensen gaat bomen planten
Trees for All logo

Een boom voor jouw verzekering

Besured belooft je groene bomen. En dat maken we waar! We stoppen namelijk niet bij superservice, scherpe premies en uitgebreide dekkingen. Ook verkleinen we, in samenwerking met Trees for All, onze CO₂-voetafdruk. 

Lees meer

Meestgestelde vragen

Ik heb lekkage in mijn badkamer door kitnaden. Ben ik hiervoor verzekerd?
Nee. Als er waterschade ontstaat door lekkende kitnaden dan is dit niet verzekerd. Het om de paar jaar vervangen van de kitranden hoort tot normaal onderhoud van je huis. Water, kalk, zeep en schoonmaakproducten tasten namelijk de kit aan. Check daarom regelmatig even of het kitwerk van jouw douche, bad, wastafel en aanrecht niet los zit of versleten is. Een kleine moeite en zo gedaan! Er zijn ook gevallen waarbij je lekkage wel vergoed krijgt, namelijk bij: een gesprongen waterleiding, een kapotte afvoer, lekkage van de centrale verwarming, waterleiding of hierop aangesloten installaties en een lekkend waterbed of aquarium (als het goed is niet in je badkamer 😉).
Is de fundering van mijn huis verzekerd?
De fundering valt gelukkig ook onder de dekking van de Besured opstalverzekering. Een belangrijk onderdeel van je woning tenslotte. Met 'fundering' bedoelen we de delen van het gebouw die onder de grond zitten, tot aan de laagste vloer van het woonhuis of bijgebouw van het woonhuis. De kruipruimte valt niet onder de dekking.
Is een warmtepomp verzekerd bij Besured?
Klopt helemaal! Met onze opstalverzekering is jouw warmtepomp verzekerd. Maar ook een zonneboiler, regenopvangsysteem en zelfs de oplaadpaal van je elektrische auto. Elke verduurzaming die je doorvoert, groot of klein.. vinden we fantastisch!
Krijg ik een vergoeding als ik schade heb door lekkage bij de buren?
Lekkage door je buren zou balen zijn! Gelukkig ben je hiervoor verzekerd vanuit jouw opstalverzekering. Je kunt de kosten in sommige gevallen verhalen op de buren als ze volgens de wet aansprakelijk zijn voor de schade. Check dit dus even bij je buren, voor je de schade op je eigen verzekering indient. Heb je schade aan jouw spullen? Dan valt dit onder de inboedelverzekering.
Stel mijn riolering is kapot. Is dit verzekerd?
Stel dat je niet meer in jouw woning kunt wonen, door bijvoorbeeld brand. Dan heb je tijdelijk een vervangende woning nodig. Tijdens het herstellen of verbouwen van jouw eigen woning heb je recht op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding.

Op deze pagina leggen we onze opstalverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Op zoek naar iets anders?Contact

Chat Bel Mail