moeder en dochter verzorgen boomtuintje

Opstalverzekering: dit is verzekerd

Waar je ook woont: jij bent trots op je eigen stek. Met de opstalverzekering van Besured ben je onder de pannen. Wist je bijvoorbeeld dat zonnepanelen, een laadpaal voor je auto of een warmtepomp automatisch zijn meeverzekerd? Wel zo fijn!

Kies jouw opstalverzekering

Extra uitgebreid
Allrisk
Garantie tegen onder­verzekering

Wil je een garantie tegen onderverzekering? Laat dan het verzekerd bedrag door ons berekenen. Dan is je koopwoning tot maximaal 1.000.000 euro verzekerd. Hiermee voorkom je dat je voor een te laag bedrag verzekerd bent. Kies je niet voor deze garantie? Vul dan de herbouwwaarde van jouw woning in. Dit zijn de kosten om jouw woning opnieuw te laten bouwen op de dezelfde plek.

Val- en stoot­schade
Aanrijding of aanvaring

De schade die wordt veroorzaakt aan je woonhuis of tuin door een aanrijding of aanvaring.

Brand-, rook- en roetschade
Diefstal en inbraak (of poging daartoe)
Fundering meeverzekerd
Glasbreuk
Laadpaal auto
Omvallen van bomen
Ontploffing
Opruimings­kosten
Overstroming

Verzekerd is schade door overstromingen van water uit kleinere rivieren, sloten, meren en kanalen waar bijvoorbeeld een dijk of sluis bezweken is. Wordt de overstroming veroorzaakt doordat een primaire waterkering bezwijkt? Denk aan een dijk aan de Maas of Noordzee. Dan is dit niet verzekerd. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.

Regenopvangsysteem
Schade door neerslag

Door onvoorzien binnendringen van regen, sneeuw of hagel. Raadpleeg de voorwaarden voor de situaties die wel en niet verzekerd zijn.

Schroeien, zengen, smelten en verkolen
Storm en blikseminslag
Vervangende woonruimte
Warmtepomp
Waterschade

Bij plotseling optredend defect van leidingen en aangesloten toestellen of sanitair. Inclusief lekdetectie, breek- en herstelwerk voor opsporing defect bij waterschade. Neem vooraf contact op bij lekdetectie.

Zonneboiler
Zonnepanelen

Goed dat je zonnepanelen hebt! Zijn ze bevestigd op je woning, garage of schuur? Dan zijn ze standaard meeverzekerd tegen schade en diefstal.

Andere plotselinge gebeurtenis
Eigen risico storm, overstroming en zonnepanelen € 500 € 250
Eigen risico overig € 100 geen
Eigen risico glasbreuk € 100 € 100
Eigen risico val- en stootschade - € 200
Premie berekenen Bereken Bereken

We hebben het overzicht zorgvuldig samengesteld, maar je kan er geen rechten aan ontlenen. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Website doorzoekenContact

Chat Bel Mail