man leent zwemflippers uit

Voordelige reisverzekering

Je onvergetelijke reizen en weekendtrips verzekeren? Kies voor onze doorlopende reisverzekering. Bereken gelijk je premie of lees eerst waarin wij het net een beetje anders doen!

 

Bereken je premie

Waarom beter verzekerd

illustratie duimpje omhoog

Zonnige premie

Een lekker lage premie. Dat bieden wij voor onze doorlopende reisverzekering. Zo houd je meer geld over voor je vakantie. En join je Besured? Dan zetten we samen stappen om het een b'tje beter te doen. 

illustratie pipowagen en molen

Dekking.. dik in orde

Of je nu tot je enkels in het zand, gras of de sneeuw staat. Bij ons zijn je reizen goed verzekerd! Ook je weekendjes weg. Wintersportdekking kiezen is optioneel. Zo betaal je niet onnodig te veel. 

illustratie wegwijzer

Vragen? Wij zijn je wegwijzer!

Bij vragen helpen we je. Spoedgeval? We doen niet aan tijdzones, we staan altijd voor je klaar. Zaken uitpluizen en regelen, dat is onze superskill. Zo blijf jij in de vakantiemodus. 

vrouw ligt in blauw water op vakantie

Je reisverzekering, zelf kiezen!

Of je nu in Nederland op vakantie gaat, of verder weg: bij ons begint de voorpret van je vakantie al. Jij stelt zelf je doorlopende reisverzekering samen. Kies uit Werelddekking, Wintersportdekking, Medische kosten buitenland en Pechhulp. Meer weten?

illustratie vrouw met mobiel

Zit je om advies verlegen?

Jij krijgt antwoord op je vragen. Én persoonlijk advies. Wie weet is een annuleringsverzekering ook handig voor je. We staan voor je klaar. 

glamping

Elke dag een b'tje beter

We geloven dat alle b'tjes helpen. Iets aardiger zijn voor een ander. Net wat duurzamere keuzes maken. Toch eens de trein pakken in plaats van het vliegtuig. Of met de elektrische auto op vakantie. Besured biedt ook een hele voordelige autoverzekering. Nu zelfs met 10% extra korting!

Meestgestelde vragen

Hoe meld ik een schade op de reisverzekering?
Het melden van schade kan telefonisch of online. Doe dit zo snel mogelijk. Meld je schade online via Mijn Besured. Heb je meteen hulp nodig? Buiten kantoortijden bel je onze Alarmcentrale via 078 611 81 82. Je kunt ons bellen op ma-vr van 8:30 tot 20:30 via 078 611 81 81.
In welke landen ben ik verzekerd met mijn reisverzekering?
Globetrotter of zoek je het liever dichterbij huis? Je kiest zelf waar je verzekerd bent: in Europa of over de hele wereld! Kies je voor de dekking Europa? De naam zegt het eigenlijk al: je bent verzekerd in Europa. Maar er zijn ook een aantal landen buiten Europa waar je met deze dekking verzekerd bent: het werelddeel dat oostelijk loopt tot aan de Oeral en de Kaukasus, inclusief Georgië, Armenië en Azerbeidzjan en westelijk tot en met IJsland, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. Ook Cyprus en de volgende niet-Europese landen aan de Middellandse Zee horen bij de dekking: Turkije, Marokko, Tunesië, Algerije, Egypte, Israël, Libië, Syrië en Libanon. Kies je voor de dekking Wereld? Met deze dekking ben je overal ter wereld verzekerd. Woehoe! Goed om te weten: heeft een land negatief reisadvies? Dan biedt de reisverzekering geen dekking.
Krijg ik buitenlandse zorgkosten vergoed?
Dit kan! Heb je spoedeisende zorg in het buitenland nodig? Door de extra dekking 'medische kosten' toe te voegen aan jouw reisverzekering, voorkom je dat je een deel van de zorgkosten zelf moet betalen.
Medische kosten buitenland: valt dat onder zorgverzekering of reisverzekering?
Stel: je wordt ziek in het buitenland en moet met spoed in een privékliniek behandeld worden. Hoe worden deze kosten dan vergoed? Lees het antwoord hier!
Mijn kind neemt een vriend(in) mee op vakantie. Is hij of zij verzekerd op onze reisverzekering?
Wat gezellig! Ze moeten alleen wel zelf een reisverzekering afsluiten. Reisgenoten zijn namelijk niet verzekerd op jouw verzekering. Jouw eigen kind kun je natuurlijk wel meeverzekeren op jouw reisverzekering. 

Op deze pagina leggen we onze reisverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Op zoek naar iets anders?Contact

Chat Bel Mail