man leent zwemflippers uit

Voordelige reisverzekering

Je onvergetelijke reizen en weekendtrips verzekeren? Kies voor onze doorlopende reisverzekering. Bereken gelijk je premie of lees eerst waarin wij het net een beetje anders doen!

Bereken je premie

Waarom beter verzekerd

illustratie duimpje omhoog

Zonnige premie

Een lekker lage premie. Dat bieden wij voor onze doorlopende reisverzekering. Zo houd je meer geld over voor je vakantie. En join je Besured? Dan zetten we samen stappen om het een b'tje beter te doen. 

illustratie pipowagen en molen

Dekking.. dik in orde

Of je nu tot je enkels in het zand, gras of de sneeuw staat. Bij ons zijn je reizen goed verzekerd! Ook je weekendjes weg. Wintersportdekking kiezen is optioneel. Zo betaal je niet onnodig te veel. 

illustratie wegwijzer

Vragen? Wij zijn je wegwijzer!

Bij vragen helpen we je. Spoedgeval? We doen niet aan tijdzones, we staan altijd voor je klaar. Zaken uitpluizen en regelen, dat is onze superskill. Zo blijf jij in de vakantiemodus. 

vrouw ligt in blauw water op vakantie

Je reisverzekering, zelf kiezen!

Of je nu in Nederland op vakantie gaat, of verder weg: bij ons begint de voorpret van je vakantie al. Jij stelt zelf je doorlopende reisverzekering samen. Kies uit Werelddekking, Wintersportdekking, Medische kosten buitenland en Pechhulp. Meer weten?

illustratie vrouw met mobiel

Zit je om advies verlegen?

Jij krijgt antwoord op je vragen. Én persoonlijk advies. Wie weet is een annuleringsverzekering ook handig voor je. We staan voor je klaar. 

man en vrouw planten bomen
Trees for All logo

Een boom voor jouw reisverzekering

We geloven dat alle b'tjes helpen. Net wat duurzamere keuzes maken. Toch eens de trein pakken in plaats van het vliegtuig. Of ook eens in eigen land een weekendje weg. Dat kleine b'tje zit ook in een boom planten, als je bij ons je reisverzekering afsluit. Dat doen we samen met Trees for All.

Lees meer

Meestgestelde vragen

Ben ik met mijn reisverzekering verzekerd voor het coronavirus?
Je bent verzekerd voor extra verblijfskosten en zorgkosten. Word je zo ziek door corona dat je in het buitenland moet worden opgenomen in het ziekenhuis? Dan worden extra verblijfs- en reiskosten vergoed voor maximaal 7 dagen en € 50 per persoon per dag. Dit geldt voor meereizende verzekerden. De extra kosten voor de terugreis naar Nederland van verzekerde op medische indicatie en meereizende verzekerden valt ook onder de dekking. Hierbij wordt de kostprijs vergoed. Voorwaarde is dat wel dat je in een land bent dat kleurcode groen of geel heeft. En bel altijd eerst even met onze Alarmcentrale. Maak je extra kosten omdat je in quarantaine moet en daardoor niet op de geplande dag kan vertrekken? Dan zijn deze kosten helaas niet gedekt.  Als je onverwachts naar de dokter of het ziekenhuis moet, krijg je dit vergoed vanuit je zorgverzekering. Dit gebeurt tot het Nederlandse maximumtarief. In sommige landen is de zorg een stuk duurder. Met een aanvullende zorgverzekering met dekking voor buitenlandse zorgkosten of onze reisverzekering kan je deze extra kosten ook vergoed krijgen. Kies dan wel voor de extra module medische kosten. Let wel op, met een code oranje of rood geldt de dekking vanuit de reisverzekering niet. Lekker thuisblijven!
Ik heb corona en kan niet op vakantie. Mag ik mijn reis annuleren?
Wat vervelend! Als je voor jouw geplande vakantie corona hebt gekregen, en jouw vakantiebestemming heeft geen negatief reisadvies, kan je de reis annuleren. Heb je een annuleringsverzekering bij jouw reisverzekering? Dan heb je met een positieve testuitslag van een door het RIVM goedgekeurd testbedrijf, recht een op vergoeding. Dit moet wel een GGD of PCR-/LAMP-test zijn. 
In welke landen ben ik verzekerd met mijn reisverzekering?
Globetrotter of zoek je het liever dichterbij huis? Je kiest zelf waar je verzekerd bent: in Europa of over de hele wereld! Kies je voor de dekking Europa? De naam zegt het eigenlijk al: je bent verzekerd in Europa. Maar er zijn ook een aantal landen buiten Europa waar je met deze dekking verzekerd bent: het werelddeel dat oostelijk loopt tot aan de Oeral en de Kaukasus, inclusief Georgië, Armenië en Azerbeidzjan en westelijk tot en met IJsland, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. Ook Cyprus en de volgende niet-Europese landen aan de Middellandse Zee horen bij de dekking: Turkije, Marokko, Tunesië, Algerije, Egypte, Israël, Libië, Syrië en Libanon. Kies je voor de dekking Wereld? Met deze dekking ben je overal ter wereld verzekerd. Woehoe! Goed om te weten: heeft een land negatief reisadvies? Dan biedt de reisverzekering geen dekking.
Mijn koffer is niet aangekomen op mijn vakantiebestemming. Wat nu?
Je koffer kwijt of te laat (meer dan 24 uur)? Dat is flink balen! Maar hiervoor is gelukkig een vergoeding vanuit jouw Besured reisverzekering. Meld dit eerst bij het vliegveld waar je bent. Je krijgt dan een PIR-rapport (Property Irregularity Report). Heb je dit rapport ontvangen? Neem dan contact op met ons team Schade. Zij helpen je dan verder.
Zijn mijn kinderen verzekerd op mijn reisverzekering en annulerings­verzekering?
Je kunt jouw kinderen meeverzekeren op je reis- en annuleringsverzekering. Dit kan als jouw kinderen jonger dan 24 zijn, inwonend (kortom: de kinderen staan ingeschreven op jouw adres) of uitwonend voor studie of stage. Gaan ze alleen op vakantie? Ook dan zijn ze gewoon verzekerd!

Op deze pagina leggen we onze reisverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Op zoek naar iets anders?Contact

Chat Bel Mail