man leent zwemflippers uit

Voordelige reisverzekering

Je onvergetelijke reizen en weekendtrips verzekeren? Kies voor onze doorlopende reisverzekering. Bereken gelijk je premie of lees eerst waarin wij het net een beetje anders doen!

Bereken je premie

Waarom beter verzekerd

illustratie duimpje omhoog

Zonnige premie

Een lekker lage premie. Dat bieden wij voor onze doorlopende reisverzekering. Zo houd je meer geld over voor je vakantie. En join je Besured? Dan zetten we samen stappen om het een b'tje beter te doen. 

illustratie pipowagen en molen

Dekking.. dik in orde

Of je nu tot je enkels in het zand, gras of de sneeuw staat. Bij ons zijn je reizen goed verzekerd! Ook je weekendjes weg. Wintersport meeverzekeren is optioneel. Zo betaal je niet onnodig te veel. 

illustratie wegwijzer

Vragen? Wij zijn je wegwijzer!

Bij vragen helpen we je. Spoedgeval? We doen niet aan tijdzones, we staan altijd voor je klaar. Zaken uitpluizen en regelen, dat is onze superskill. Zo blijf jij in de vakantiemodus. 

vrouw ligt in blauw water op vakantie

Je reisverzekering, zelf kiezen!

Of je nu in Nederland op vakantie gaat, of verder weg: bij ons begint de voorpret van je vakantie al. Jij stelt zelf je doorlopende reisverzekering samen. Kies uit: modules Wintersport, Medische kosten buitenland en Autopech. Meer weten?

illustratie vrouw met mobiel

Zit je om advies verlegen?

Jij krijgt antwoord op je vragen. Én persoonlijk advies. Wie weet is een annuleringsverzekering ook handig voor je. We staan voor je klaar. 

man en vrouw planten bomen
Trees for All logo

Een boom voor jouw reisverzekering

We geloven dat alle b'tjes helpen. Net wat duurzamere keuzes maken. Toch eens de trein pakken in plaats van het vliegtuig. Of ook eens in eigen land een weekendje weg. Dat kleine b'tje zit ook in een boom planten, als je bij ons je reisverzekering afsluit. Dat doen we samen met Trees for All.

Lees meer

Meestgestelde vragen

Ben ik met mijn reisverzekering verzekerd voor het coronavirus?
Je bent verzekerd voor extra verblijfskosten en zorgkosten. Ben je op reis en moet je in quarantaine? Dan krijg je de extra verblijfskosten vergoed. Dit voor 50 euro per persoon, per dag, voor maximaal 7 dagen. Als je onverwachts naar de dokter of het ziekenhuis moet, krijg je dit vergoed vanuit je zorgverzekering. Dit gebeurt tot het Nederlandse maximumtarief. In sommige landen is de zorg een stuk duurder. Met een reisverzekering krijg je deze extra kosten ook vergoed. Kies dan wel voor de extra module medische kosten. Let wel op, met een code oranje of rood geldt de dekking vanuit de reisverzekering niet. Lekker thuisblijven!
Ik heb corona en kan niet op vakantie. Mag ik mijn reis annuleren?
Wat vervelend! Als je voor jouw geplande vakantie corona hebt gekregen, en jouw vakantiebestemming heeft geen negatief reisadvies, kan je de reis annuleren. Heb je een annuleringsverzekering bij jouw reisverzekering? Dan heb je met een positieve testuitslag van een door het RIVM goedgekeurd testbedrijf, recht een op vergoeding. Dit moet wel een GGD of PCR-/LAMP-test zijn. 
In welke landen ben ik verzekerd met mijn reisverzekering?
Globetrotter of zoek je het liever dichterbij huis? Je kiest zelf waar je verzekerd bent: in Europa of over de hele wereld! Kies je voor de dekking Europa? De naam zegt het eigenlijk al: je bent verzekerd in Europa. Maar er zijn ook een aantal landen buiten Europa waar je met deze dekking verzekerd bent: het werelddeel dat oostelijk loopt tot aan de Oeral en de Kaukasus, inclusief Georgië, Armenië en Azerbeidzjan en westelijk tot en met IJsland, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. Ook Cyprus en de volgende niet-Europese landen aan de Middellandse Zee horen bij de dekking: Turkije, Marokko, Tunesië, Algerije, Egypte, Israël, Libië, Syrië en Libanon. Kies je voor de dekking Wereld? Met deze dekking ben je overal ter wereld verzekerd. Woehoe! Goed om te weten: heeft een land negatief reisadvies? Dan biedt de reisverzekering geen dekking.

Op deze pagina leggen we onze reisverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Op zoek naar iets anders?Contact

Chat Bel Mail