man leent zwemflippers uit

Reisverzekering: dit is verzekerd

De reis van je leven of een tripje voor even? Wat je ook gaat doen: met de reisverzekering van Besured ben je goed verzekerd. En je betaalt nooit te veel. Je kiest zelf de modules die bij jouw vakantie passen. Slim!

Algemeen

Europadekking

Met de Europadekking ben je verzekerd in heel Europa en de niet-Europese landen: Turkije, Marokko, Algerije, Egypte, Israël, Libië, Syrië en Libanon. Geldt er een negatief reisadvies voor een land? Dan is er geen dekking.

Kinderen tot 24 jaar meeverzekeren

Ook adoptie-, pleeg- en stiefkinderen. Het gaat om ongehuwde kinderen die nog thuiswonen of uitwonend zijn voor voltijdstudie of stage.

Partner meeverzekeren

Staat je partner bij de gemeente ingeschreven op jouw adres? Dan kun je jouw partner meeverzekeren.

Werelddekking

Met deze dekking ben je overal ter wereld verzekerd. Met uitzondering van landen waarvoor een negatief reisadvies geldt.

Wintersportdekking

Ga goed verzekerd op wintersport. Elke extra module die je bij onze reisverzekering hebt, geldt dan ook op wintersportvakantie. Naast verlies, diefstal en beschadiging van je wintersportspullen ook: hulp bij autopech onderweg, medische kosten buitenland en meer.

Bagage (inbegrepen)

Brillen, contactlenzen en zonnebrillen
Eigen risico bagage € 100
Fietsen, opblaasbare boten en zeilplanken

Ook elektrische fietsen en vouwfietsen vallen onder de dekking.

Foto-, film- en videoapparatuur
Kleding

Schade aan en diefstal van kleding is verzekerd. Ook bieden we vergoeding voor de noodzakelijke aanschaf van kleding en toiletartikelen bij vertraagde aankomst van de bagage (minimaal 24 uur).

Laptop en tablet
Mobiele telefoons
Sieraden, juwelen en horloges
Verzekerd bedrag bagage per persoon per reis

Bagage is maximaal verzekerd tot een bedrag van 3.000 euro per persoon per reis. Voor sommige bagage-items kan een maximale vergoeding gelden. Bekijk de voorwaarden voor meer informatie.

€ 3.000

Extra kosten (inbegrepen)

Afbreken of onderbreken van je reis

Vergoeding als je terug moet naar Nederland als een familielid (ouders, kinderen, broers of zussen) overlijdt of in levensgevaar verkeert. 

Extra reis- en verblijfskosten

Kosten voor oponthoud tijdens de terugreis, bij een werkstaking van vervoersbedrijven, een overstroming of bij andere natuurrampen.

Opsporing, redding en berging

In het geval van vermissing of ongeval van een verzekerde, worden deze kosten vergoed.

Overlijden verzekerde
Telefoonkosten alarmcentrale

Pechhulp (optioneel)

Eenvoudige reparaties langs de weg

Ook als je een overnachting hebt geboekt in Nederland of buitenland, ben je met deze optie verzekerd van pechhulp.

Vervangend vervoer en retour voertuig naar Nederland

Onze alarmcentrale regelt vervangend vervoer als je auto niet langs de weg gerepareerd kan worden. Ook zorgen wij ervoor dat je voertuig naar Nederland wordt gebracht als het voertuig niet op je vakantiebestemming gerepareerd kan worden.

Vervangende bestuurder

Onze alarmcentrale regelt een chauffeur die jou en je reisgenoten naar huis brengt.

Medische kosten (optioneel)

Noodzakelijke en spoedeisende zorgkosten buitenland

In het buitenland zijn de zorgkosten vaak hoger dan in Nederland. Vanuit je zorgverzekering krijg je maximaal het Nederlandse tarief vergoed. Met de module 'Medische kosten' worden de extra zorgkosten vergoed (die niet onder het verplichte of vrijwillig gekozen eigen risico van je zorgverzekering vallen).

We hebben het overzicht zorgvuldig samengesteld, maar je kan er geen rechten aan ontlenen. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Website doorzoekenContact

Chat Bel Mail