mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

9,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben verholpen met mijn vraag! Me complimenten

Ibrahim uit Den Haag, 1 augustus 2022

goed geïnformeerd, meegedacht in passende oplossing

Sjaak uit Beek, 4 juli 2022

Super geregeld! Dank

Emma uit Roermond, 28 juni 2022

Geweldig geholpen met een oude verzekering

Ramon uit Spaubeek, 24 juni 2022

Prima verzekering en de klantenservice is altijd goed te bereiken.

Ronald uit Eindhoven, 24 juni 2022

Ik word altijd snel en goed geholpen

Marcel uit Zaandam, 13 juni 2022

Ik ben uiterst snel en rustig geholpen. Ik heb verder geen klachten of opmerkingen. Prima!

Bas uit Schiedam, 16 mei 2022

Verwarring over betaling goed en snel opgelost

Jacqueline uit Lutten, 1 mei 2022

Duidelijke en fijne service met aandacht! :)

H uit Dordrecht, 29 april 2022

Hele fijn ervaring altijd met de medewerkers! Vooral degene aan de lijn. Er wordt goed geluisterd en meegedacht aan oplossingen, dikke pluim.

Sarp uit Nijmegen, 24 april 2022

Snelle reactie gekregen.

Marjan uit Sneek, 22 april 2022

Vanmorgen een email gestuurd en vanmiddag al antwoord ontvangen.
Dus zeer goed

Liesbeth uit Zutphen, 6 april 2022

Keurig netjes te woord gestaan.

Matthijs uit Zwijndrecht , 23 maart 2022

Goed antwoord teruggekregen alleen wel een beetje laat. Na 7 werkdagen reactie ontvangen.

Maroua uit Amsterdam, 16 maart 2022

Behulpzaam en snel te bereiken.

Anne uit Rotterdam, 10 maart 2022

Ontzettend goed geholpen en snel gehandeld door jullie! Mijn complimenten!

Tobias uit Berkel-Enschot , 10 maart 2022

Klantenservice is praktisch onbereikbaar en neemt enorm lang de tijd om te reageren op mails over een lopende incasso. Geprobeerd om het telefonisch op te lossen, maar de medewerker kon me niet helpen. Ze zou een terugbelverzoek in het systeem zetten, maar 4 dagen later ben ik nog niet gebeld..

Mich`´l uit Groningen, 9 maart 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het vervelend dat je langer moet wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Een collega van onze Financiële afdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Besured - 9 maart 2022

Prima service!

Iris uit Exloo, 7 maart 2022

Altijd fijn contact met besured, er wordt altijd samen gekeken naar een passende oplossing! Top bedrijf.

Xynthia uit Rotterdam, 7 maart 2022

Hele vriendelijke dame die mij te woord heeft gestaan! Zeer tevreden over de service!

Roxanne uit Almere, 3 maart 2022

Mee denkend en begripvol

Izaan Farooq uit Den haag , 2 maart 2022

Prima geholpen. Vriendelijke medewerker

Sara uit Tricht, 23 februari 2022

Een behulpzaam gesprek met goed uitleg. Dankje

Mark uit Utrecht, 22 februari 2022

Ik heb afgelopen januari mijn eerste schade aan mijn auto ingediend bij deze verzekering. De tegenpartij was schuldig. Na mijn melding snel een reactie gekregen net hoe verder te handelen. Mijn auto is 2 dagen bij het herstelbedrijf geweest. In die tijd heb ik een goede leenauto gehad. Al met al lof voor de afhandeling.

Jeannine uit Boxmeer, 21 februari 2022

Snelle reactie en precies de info die ik nodig had. Top!

Maartje uit Oldemarkt, 18 februari 2022

Zeer snelle en duidelijke reactie van de Servicemedewerkster.

Theo uit Obbicht, 17 februari 2022

Goed en behulpzaam en snel reageerd

Samira uit Leiden, 3 februari 2022

Een duidelijke mail met bijlage ontvangen als antwoord op mijn vraag.

Rene uit Amstelveen, 20 januari 2022

Super bedankt voor het snelle herstellen van mijn zorgverzekering

Danielle uit Geen, 16 januari 2022

Snelle, vriendelijke klantenservice. Direct opgelost en goed op de hoogte gebracht van de wijzigingen per email. Helemaal super!

Quirien uit Rotterdam, 29 december 2021

9,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail