mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

9,7

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Snel & vriendelijk geholpen!

Duco uit Voorschoten , 15 november 2022

Tevreden

Elle uit Nijmegen , 15 november 2022

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, ze denken altijd met je mee en ze zijn goed bereikbaar. Het systeem is overzichtelijk en een declaratie indienen is zo gepiept.

Sergio uit Purmerend, 21 october 2022

Fijn dat de zonnepanelen nu gratis verzekerd worden! Mooie stap van Besured en fijn gesprek gehad met de verzekeringsadviseur die me hierop attendeerde.

Jonna uit Ede, 21 october 2022

Na contact te hebben met jullie collega ben ik een tevreden klant. Zij heeft uitstekend mijn verhaal aangehoord en gekeken naar wat de mogelijkheden waren. Ik kan niet anders zeggen dat wegens de situatie en de oplossing die ik gekregen heb daarvoor, jullie blij mogen zijn met zo’n goed werknemer/collega.
De naam is mij ontgaan maar even goed Prima!

Mvg Sarp

Sarp uit Te Nijmegen, 13 october 2022

Tot nu toe nergens klachten over!

Max uit Amsterdam, 11 october 2022

Super

Janke-Renée uit Almere, 11 october 2022

Erg tevreden met Besured als verzekeraar. Lange tijd het studentenpakket gehad en nu overgestapt naar een ander pakket met ook opstalverzekering. Erg fijne klantenservice. Geen lange wachtrijen en altijd vriendelijk te woord gestaan.

Jonna uit Ede, 10 october 2022

Goede service voor een fijn prijsje

Ferry uit Veenendaal, 10 october 2022

Makkelijk te vinden en duidelijk wat de kosten gaan zijn, ik heb niks te klagen.

Amber uit Maastricht , 10 october 2022

Goede service

Sarp uit Nijmegen, 4 october 2022

Goed te woord gestaan, dankzij medewerker die het is gaan uitzoeken hoe het precies zat. Heeft een hoop twijfel en stress weggenomen!

Gwendolyn uit Papendrecht, 7 september 2022

De Verzekeringsadviseur was super behulpzaam en het contact verliep ontzettend fijn! Dank, nogmaals, voor je hulp. (:

Ashley uit Rotterdam, 27 augustus 2022

Zeer slecht. Aangeven mijn maandbedrag aan te passen op 11 augustus. Het is niet gebeurd en vandaag toch het oude bedrag afgeschreven

Daniel uit Breda, 26 augustus 2022

Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ons Acceptatieteam kijkt graag met je mee om dit op te lossen. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Besured - 26 augustus 2022

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben verholpen met mijn vraag! Me complimenten

Ibrahim uit Den Haag, 1 augustus 2022

goed geïnformeerd, meegedacht in passende oplossing

Sjaak uit Beek, 4 juli 2022

Super geregeld! Dank

Emma uit Roermond, 28 juni 2022

Geweldig geholpen met een oude verzekering

Ramon uit Spaubeek, 24 juni 2022

Prima verzekering en de klantenservice is altijd goed te bereiken.

Ronald uit Eindhoven, 24 juni 2022

Ik word altijd snel en goed geholpen

Marcel uit Zaandam, 13 juni 2022

Ik ben uiterst snel en rustig geholpen. Ik heb verder geen klachten of opmerkingen. Prima!

Bas uit Schiedam, 16 mei 2022

Verwarring over betaling goed en snel opgelost

Jacqueline uit Lutten, 1 mei 2022

Duidelijke en fijne service met aandacht! :)

H uit Dordrecht, 29 april 2022

Hele fijn ervaring altijd met de medewerkers! Vooral degene aan de lijn. Er wordt goed geluisterd en meegedacht aan oplossingen, dikke pluim.

Sarp uit Nijmegen, 24 april 2022

Snelle reactie gekregen.

Marjan uit Sneek, 22 april 2022

Vanmorgen een email gestuurd en vanmiddag al antwoord ontvangen.
Dus zeer goed

Liesbeth uit Zutphen, 6 april 2022

Keurig netjes te woord gestaan.

Matthijs uit Zwijndrecht , 23 maart 2022

Goed antwoord teruggekregen alleen wel een beetje laat. Na 7 werkdagen reactie ontvangen.

Maroua uit Amsterdam, 16 maart 2022

Behulpzaam en snel te bereiken.

Anne uit Rotterdam, 10 maart 2022

Ontzettend goed geholpen en snel gehandeld door jullie! Mijn complimenten!

Tobias uit Berkel-Enschot , 10 maart 2022

9,7

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail