mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

7,0

Dit is de gemiddelde waardering door Besured klanten in de afgelopen 6 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Klantvriendelijk,deskundig,direct en duidelijk .

Peter uit Venlo, 19 april 2023

Heel prettig gesprek en snel persoonlijk antwoord op mijn vragen.

Manon uit Amstelveen , 29 maart 2023

Blij dat Besured contact met me heeft opgenomen, want mijn verzekeringen sloten niet meer aan op mijn huidige situatie

Judith uit Gouda, 27 maart 2023

De klantenservice wilde meedenken met een bijzondere situatie en kijken naar een oplossing. Erg blij mee!

Matthew uit Breda, 9 maart 2023

Snelle afhandeling bij vragen, de medewerkers van besured zijn kundig en denken goed mee.

Erwin uit Gemert, 7 maart 2023

Heel duidelijk en fijn geholpen!

Eva uit Tilburg, 3 maart 2023

Goed geholpen, geduldig al mijn vragen beantwoord!

Femke uit Rotterdam , 28 februari 2023

Mijn vraag werd op een vriendelijke en duidelijke manier beantwoord. Goede en snelle service!

Nick uit Harderwijk, 6 januari 2023

Erg fijn dat ik een belafspraak heb kunnen maken, dan word ik tenminste niet 10x gebeld op momenten dat het mij niet uitkomt. Fijn gesprek gehad en goed geholpen, uitstekend!

Thomas uit Zwolle, 31 december 2022

Ik heb een algemene ervaring (want mijn verzekeringen zijn nog niet eens begonnen). Ik vind het vervelend dat àl mijn gegevens open bloot te lezen zijn in de 'aanvraag-pdfjes èn in de polis-pdfjes. Ik snap wel dat ik de gegevens moet controleren, maar zou dat niet op een andere manier kunnen?

Mara uit 't Waar, 28 december 2022

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om jouw feedback met ons te delen! We doen er alles aan om het elke dag een b'tje beter te doen. Wij nemen jouw feedback dan ook mee in onze verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Vriendelijke groet, Besured - 28 december 2022

Goede Service

Anis uit Tegelen, 23 december 2022

Goede gesprekken met de Verzekeringsadviseur. Vriendelijk, goede uitleg, niet opdringerig, keurig.

Erik uit Capelle aan den IJssel, 22 december 2022

Ik ben telefonisch zeer goed geholpen en het was een prettig gesprek

Lars uit Eindhoven, 12 december 2022

Er werd correct, concreet en duidelijk uitgelegd waarom er een vordering open stond. Hierdoor werd het duidelijk en ga ik de vordering zo snel mogelijk betalen.

Anis uit Tegelen, 12 december 2022

Zeer vriendelijk, actief en pragmatisch geholpen!

Rick uit Meppel, 9 december 2022

Ik werd erg vriendelijk geholpen door de Verzekeringsadviseur. Hij was erg behulpzaam in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor mijn aansprakelijkheids- en reisverzekering.

Bram uit Rotterdam, 6 december 2022

Snel & vriendelijk geholpen!

Duco uit Voorschoten , 15 november 2022

Tevreden

Elle uit Nijmegen , 15 november 2022

Fijn dat de zonnepanelen nu gratis verzekerd worden! Mooie stap van Besured en fijn gesprek gehad met de verzekeringsadviseur die me hierop attendeerde.

Jonna uit Ede, 21 oktober 2022

Na contact te hebben met jullie collega ben ik een tevreden klant. Zij heeft uitstekend mijn verhaal aangehoord en gekeken naar wat de mogelijkheden waren. Ik kan niet anders zeggen dat wegens de situatie en de oplossing die ik gekregen heb daarvoor, jullie blij mogen zijn met zo’n goed werknemer/collega.
De naam is mij ontgaan maar even goed Prima!

Mvg Sarp

Sarp uit Te Nijmegen, 13 oktober 2022

Tot nu toe nergens klachten over!

Max uit Amsterdam, 11 oktober 2022

Super

Janke-Renée uit Almere, 11 oktober 2022

Erg tevreden met Besured als verzekeraar. Lange tijd het studentenpakket gehad en nu overgestapt naar een ander pakket met ook opstalverzekering. Erg fijne klantenservice. Geen lange wachtrijen en altijd vriendelijk te woord gestaan.

Jonna uit Ede, 10 oktober 2022

Goede service voor een fijn prijsje

Ferry uit Veenendaal, 10 oktober 2022

Makkelijk te vinden en duidelijk wat de kosten gaan zijn, ik heb niks te klagen.

Amber uit Maastricht , 10 oktober 2022

Goede service

Sarp uit Nijmegen, 4 oktober 2022

Goed te woord gestaan, dankzij medewerker die het is gaan uitzoeken hoe het precies zat. Heeft een hoop twijfel en stress weggenomen!

Gwendolyn uit Papendrecht, 7 september 2022

De Verzekeringsadviseur was super behulpzaam en het contact verliep ontzettend fijn! Dank, nogmaals, voor je hulp. (:

Ashley uit Rotterdam, 27 augustus 2022

Zeer slecht. Aangeven mijn maandbedrag aan te passen op 11 augustus. Het is niet gebeurd en vandaag toch het oude bedrag afgeschreven

Daniel uit Breda, 26 augustus 2022

Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ons Acceptatieteam kijkt graag met je mee om dit op te lossen. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Vriendelijke groet, Besured - 26 augustus 2022

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben verholpen met mijn vraag! Me complimenten

Ibrahim uit Den Haag, 1 augustus 2022

7,0

Dit is de gemiddelde waardering door Besured klanten in de afgelopen 6 maanden. Actueel en transparant.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail