mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

9,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Fijne en goede zorgverzekering voor een scherpe prijs! Blij met Besured!

Thomas uit Deventer , 26 december 2021

Prima geïnformeerd wat de polis dekt/ niet dekt

Peter uit Diemen, 23 december 2021

Alles werd perfect geregeld door ze hoop dat het in de toekomst ook zo is

jan uit Leidschendam , 21 december 2021

Door werk omstandigheden was het voor mij niet mogelijk de premie en eigen risico te betalen voor een lange tijd. Door goed contact te hebben is het na 4 maanden helemaal bij en opgelost.
Heel fijn dat er mee gedacht wordt en als je in nood zit er goed advies is en gezocht wordt naar een oplossing.

Maarten uit Hilversum, 21 december 2021

Ben goed geholpen!!

Mansour uit Den haag , 21 december 2021

De medewerker heeft een professionele houding
Rustig, Beleefd, Luisterde goed, en heeft mijn verzoek netjes verwerkt. Tip: iets meer relaxter dan spat je enthousiasme er ook vanaf.. jullie doen goed werk, ook al zal niet iedereen t mee eens zijn, ik vind al jaren van wel.. andets was ik er niet meer ;-))

Ri Co uit Apeldoorn, 15 december 2021

Snel opgenomen en al mijn vragen kunnen beantwoorden! :)

Kiki uit Assendelft, 15 december 2021

Top geholpen

Mohamed uit Leiden, 15 december 2021

Vriendelijk te woord gestaan, vragen beantwoord en alles snel geregeld.

Joska uit Hoofddorp , 15 december 2021

Fijne medewerker gesproken, vriendelijk en duidelijk

Lindsay uit Utrecht , 14 december 2021

Prima geholpen door de telefoniste.

Astrid uit Vlissingen , 13 december 2021

Vriendelijk en behulpzaam

Aicha uit Den Haag, 9 december 2021

Vriendelijk, duidelijk en professioneel

Manal uit Amsterdam , 9 december 2021

Een vraag gesteld en de juiste terugkoppeling gekregen, zelfs nog een extra tip!

Eddy uit Bergen op Zoom, 9 december 2021

Geen vergoeding krijgen voor bril van mijn dochter. Het is al erg genoeg dat ze slechte ogen heeft en de richtlijnen die jullie aanhouden slaat nergens op. Sterkte bestaat uit meerdere onderdelen en jullie bekijken alles apart. Heel raar, sterkte is sterkte en anders ziet ze niets.

Toine uit Den Bosch, 9 december 2021

Bedankt voor jouw review. Ik kan me voorstellen dat dit anders liep dan je had verwacht. Een medewerker van ons Serviceteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 9 december 2021

Goede informatie snel en vlug geleverd

Narii uit Uden, 8 december 2021

Prima

Thea uit Pijnacker, 7 december 2021

K ben heel goed geholpen

Randy uit Delft, 3 december 2021

Prettige ervaring. Altijd naar tevredenheid geholpen .

mahalia uit Almere , 2 december 2021

Fijne telefonische ervaring. Nemen de tijd en denken mee!

Keyanna uit Oss, 29 november 2021

Een Servicemedewerkster heeft mij goed geholpen en concreet van antwoord voorzien, dank je wel.

Jan Willem uit Zoetermeer, 28 november 2021

Toppers!!

Gijs uit Haarlem, 25 november 2021

Helaas een niet zo goede ervaring waarvan ik vind dat ie gedeeld moet worden. 3 maanden geleden heb ik een ongeval gehad waarbij ik in aanmerking ben gekomen voor het verzekeringsdeel; Tandheelkunde na ongeval. Alle formulieren, begrotingen, behandelplannen en foto's meerdere malen opgestuurd naar Besured. En iedere keer een antwoord met 'we betalen niet'. De ene keer omdat de machtiging niet klopt, de andere keer omdat er onderdelen missen. Al deze informatie meerdere keren met Besured gedeeld. Vandaag een brief op de mat gehad waarin mijn aanvraag weer is afgekeurd met de reden ' je hebt geen tandarts verzekering'. Maar als je op de website van Besured kijkt zie je heel duidelijk staan 'bij ons krijg je als student een gratis tand ongevallen verzekering'. Ook al meerdere keren iemand van de frontoffice aan de telefoon gehad die mij helaas niet kon helpen, terugbel verzoeken ingediend, maar helaas ook zonder succes. Nu in afwachting van een bel afspraak met iemand die mij wel kan helpen.

Amber uit Heemstede, 24 november 2021

Bedankt voor het delen van je feedback. Dit is niet hoe het hoort te gaan. Een medewerker van ons Serviceteam neemt snel contact met je op om je vragen te beantwoorden

Vriendelijke groet, Besured - 24 november 2021

Lang moeten wachten maar uiteindelijk wel
goed geholpen.

joel uit Purmerend, 19 november 2021

Bedankt voor jouw review! We vinden het fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons Financieel team. Dat je wat langer moest wachten dan dat je van ons gewend bent, is uiteraard niet hoe het hoort. Wij nemen jouw opmerking mee in ons verbeterproces!

Vriendelijke groet, Besured - 19 november 2021

Zojuist geholpen door een Servicemedewerker. Super fijn gesprek gehad. Alles is mij duidelijk uitgelegd tot twee keer toe. Heel fijn en super vriendelijk! Ik ben vaak van de Livechat, maar om zo geholpen te worden, zou ik graag altijd telefonisch geholpen willen worden!!!

Shane uit Rotterdam, 17 november 2021

Geduldig, klantvriendelijk, begripvol. Erg fijn en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Heel vriendelijk!

Tessa uit Uden, 17 november 2021

Gewoon top

Maarten uit Sint-Michielsgestel, 15 november 2021

Heel goed geholpen, vrolijke man aan de telefoon gehad. Ben er zelf nog vrolijk van!

Nathalie uit Emmen, 12 november 2021

Uw medewerker van het serviceteam was erg duidelijk te verstaan en toonde veel begrip voor mijn vragen. Hij toonde interesse en liet merken dat hij geïnteresseerd was om mij te helpen

Lotte uit Udenhout , 11 november 2021

Lekker snel en goed!

Jeannette uit Alkmaar, 8 november 2021

9,4

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail