mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Klantenservice is praktisch onbereikbaar en neemt enorm lang de tijd om te reageren op mails over een lopende incasso. Geprobeerd om het telefonisch op te lossen, maar de medewerker kon me niet helpen. Ze zou een terugbelverzoek in het systeem zetten, maar 4 dagen later ben ik nog niet gebeld..

Mich`´l uit Groningen, 9 maart 2022

Bedankt voor jouw review! We vinden het vervelend dat je langer moet wachten dan dat je van ons gewend bent. Wij willen je zo snel mogelijk helpen. Helaas is dat niet gelukt. Een collega van onze Financiële afdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vriendelijke groet, Besured - 9 maart 2022

Prima service!

Iris uit Exloo, 7 maart 2022

Altijd fijn contact met besured, er wordt altijd samen gekeken naar een passende oplossing! Top bedrijf.

Xynthia uit Rotterdam, 7 maart 2022

Hele vriendelijke dame die mij te woord heeft gestaan! Zeer tevreden over de service!

Roxanne uit Almere, 3 maart 2022

Mee denkend en begripvol

Izaan Farooq uit Den haag , 2 maart 2022

Prima geholpen. Vriendelijke medewerker

Sara uit Tricht, 23 februari 2022

Een behulpzaam gesprek met goed uitleg. Dankje

Mark uit Utrecht, 22 februari 2022

Ik heb afgelopen januari mijn eerste schade aan mijn auto ingediend bij deze verzekering. De tegenpartij was schuldig. Na mijn melding snel een reactie gekregen net hoe verder te handelen. Mijn auto is 2 dagen bij het herstelbedrijf geweest. In die tijd heb ik een goede leenauto gehad. Al met al lof voor de afhandeling.

Jeannine uit Boxmeer, 21 februari 2022

Snelle reactie en precies de info die ik nodig had. Top!

Maartje uit Oldemarkt, 18 februari 2022

Zeer snelle en duidelijke reactie van de Servicemedewerkster.

Theo uit Obbicht, 17 februari 2022

Goed en behulpzaam en snel reageerd

Samira uit Leiden, 3 februari 2022

Een duidelijke mail met bijlage ontvangen als antwoord op mijn vraag.

Rene uit Amstelveen, 20 januari 2022

Super bedankt voor het snelle herstellen van mijn zorgverzekering

Danielle uit Geen, 16 januari 2022

Snelle, vriendelijke klantenservice. Direct opgelost en goed op de hoogte gebracht van de wijzigingen per email. Helemaal super!

Quirien uit Rotterdam, 29 december 2021

Fijne en goede zorgverzekering voor een scherpe prijs! Blij met Besured!

Thomas uit Deventer , 26 december 2021

Prima geïnformeerd wat de polis dekt/ niet dekt

Peter uit Diemen, 23 december 2021

Alles werd perfect geregeld door ze hoop dat het in de toekomst ook zo is

jan uit Leidschendam , 21 december 2021

Door werk omstandigheden was het voor mij niet mogelijk de premie en eigen risico te betalen voor een lange tijd. Door goed contact te hebben is het na 4 maanden helemaal bij en opgelost.
Heel fijn dat er mee gedacht wordt en als je in nood zit er goed advies is en gezocht wordt naar een oplossing.

Maarten uit Hilversum, 21 december 2021

Ben goed geholpen!!

Mansour uit Den haag , 21 december 2021

De medewerker heeft een professionele houding
Rustig, Beleefd, Luisterde goed, en heeft mijn verzoek netjes verwerkt. Tip: iets meer relaxter dan spat je enthousiasme er ook vanaf.. jullie doen goed werk, ook al zal niet iedereen t mee eens zijn, ik vind al jaren van wel.. andets was ik er niet meer ;-))

Ri Co uit Apeldoorn, 15 december 2021

Snel opgenomen en al mijn vragen kunnen beantwoorden! :)

Kiki uit Assendelft, 15 december 2021

Top geholpen

Mohamed uit Leiden, 15 december 2021

Vriendelijk te woord gestaan, vragen beantwoord en alles snel geregeld.

Joska uit Hoofddorp , 15 december 2021

Fijne medewerker gesproken, vriendelijk en duidelijk

Lindsay uit Utrecht , 14 december 2021

Prima geholpen door de telefoniste.

Astrid uit Vlissingen , 13 december 2021

Vriendelijk en behulpzaam

Aicha uit Den Haag, 9 december 2021

Vriendelijk, duidelijk en professioneel

Manal uit Amsterdam , 9 december 2021

Een vraag gesteld en de juiste terugkoppeling gekregen, zelfs nog een extra tip!

Eddy uit Bergen op Zoom, 9 december 2021

Geen vergoeding krijgen voor bril van mijn dochter. Het is al erg genoeg dat ze slechte ogen heeft en de richtlijnen die jullie aanhouden slaat nergens op. Sterkte bestaat uit meerdere onderdelen en jullie bekijken alles apart. Heel raar, sterkte is sterkte en anders ziet ze niets.

Toine uit Den Bosch, 9 december 2021

Bedankt voor jouw review. Ik kan me voorstellen dat dit anders liep dan je had verwacht. Een medewerker van ons Serviceteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 9 december 2021

Goede informatie snel en vlug geleverd

Narii uit Uden, 8 december 2021

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail