spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Autoverzekering: dit is verzekerd

Kiezen tussen beter en betaalbaar? Niet nodig! Bij Besured gaat dat samen. Nu zelfs met 10% korting op je autopremie! Kies de dekking die bij jouw auto past. Met WA+ en Allrisk profiteer je van een gratis leenauto en garantie op schadeherstel.

Welke autoverzekering kies jij?

WA
WA+
Allrisk
Dekking buitenland: landen op de groene kaart

De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs waarmee je kunt aantonen dat je auto verzekerd is. 

Letsel aan andere personen
Letselschade verhaalservice

Heb je door een verkeersongeval lichamelijke of psychische klachten? Wij helpen je graag met het verhalen van jouw letselschade, als iemand anders schuldig is aan het ongeval. Ook als je milde klachten hebt, of pas na enkele dagen klachten krijgt.

Schade aan objecten en andere auto’s
Botsing met loslopende dieren
Brand-, storm- en hagelschade
Diefstal en inbraak
Gratis leenauto

Autoschade? Als je kiest voor een van onze samenwerkende schadeherstellers, dan kan je tijdens de reparatieperiode gebruikmaken van een gratis leenauto. Dit geldt ook als jouw auto gestolen is. Goed geregeld!

Reparatie met originele onderdelen
Ruime nieuwwaarde­regeling

Wordt jouw nieuwe auto gestolen of total loss verklaard? Dan krijg je de huidige aanschafwaarde tot maximaal de verzekerde waarde volgens je polis terug. Voorwaarde is wel: je bent de eerste eigenaar van de auto en je auto is nog geen 3 jaar oud.

Ruime occasion­regeling

Wordt jouw tweedehands auto (occasion) binnen een jaar na aanschaf gestolen of total loss verklaard? Dan krijg je de door jou betaalde aanschafwaarde van de auto terug. Deze regeling geldt voor auto’s die niet ouder dan 7 jaar zijn. Je moet de originele aankoopnota van de auto nog hebben. Ook moet de auto zijn gekocht bij een autobedrijf dat BOVAG-lid is en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Sterretje in je ruit

Een sterretje in je ruit mag je kosteloos laten herstellen bij een samenwerkend herstelbedrijf. Ga je toch naar een eigen schadehersteller? Dan geldt er een eigen risico van 250 euro. Kan de ruit niet meer hersteld worden, maar wel vervangen worden? Dan is het eigen risico 75 euro bij een samenwerkend herstelbedrijf, of 500 euro bij een eigen schadehersteller.

Aanrijding door eigen schuld
Slippen, omslaan en te water raken
Vandalisme aan auto
Ongevallen­verzekering Inzittenden

Met deze aanvullende verzekering krijg je een vaste schade-uitkering bij letsel na een verkeersongeval met de auto. Bij blijvende invaliditeit is dat maximaal 25.000 euro per inzittende. De uitkering bij overlijden is maximaal 7.500 euro per inzittende.

Schadeverzekering Inzittenden

Wil jij jezelf en je medepassagiers extra verzekeren, tegen letselschade en materiële schade? Dan kies je deze aanvullende verzekering. Dan is schade aan de inzittenden na een auto-ongeval verzekerd tot 1 miljoen euro. Bijvoorbeeld schade door misgelopen inkomsten, medische kosten of smartengeld. Schade aan losse spullen in je auto zijn na een verkeersongeval verzekerd tot 2.500 euro.

Verkeersrechts­bijstand

Met onze verkeersrechtsbijstandverzekering krijg jij professionele, juridische hulp na een verkeersongeval of ander geschil met betrekking tot je auto. Wij gaan voor jou aan de slag met het verhalen van jouw materiële- en/of letselschade, desnoods tot aan de rechter.

Eigen risico ruitvervanging eigen auto

Laat jouw autoruit via een samenwerkend herstelbedrijf vervangen. Dan is het eigen risico maar 75 euro. Kies je toch voor een eigen schadehersteller? Dan is het eigen risico 500 euro. Voor sommige situaties zijn er uitzonderingen

n.v.t. € 75 € 75
Eigen risico schade aan eigen auto

Dat is goed geregeld! Laat je autoschade herstellen via een samenwerkend herstelbedrijf en je betaalt géén eigen risico. Kies je toch voor een eigen schadehersteller? Dan is het eigen risico 500 euro. Er geldt bij schade een extra eigen risico van 250 euro als de bestuurder van je auto 23 jaar of jonger is. Voor sommige situaties zijn er uitzonderingen

n.v.t. geen geen
Premie berekenen Bereken WA Bereken WA+ Bereken Allrisk

We hebben het overzicht zorgvuldig samengesteld, maar je kan er geen rechten aan ontlenen. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Website doorzoekenContact

Chat Bel Mail