mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

9,7

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Heel snel teruggebeld (dezelfde dag nog) en kreeg te horen hoe alles zat.

Nina uit Veenendaal, 22 juni 2021

Behulpzame en vriendelijke meid aan de telefoon

Iris uit Haarlem, 21 juni 2021

Helder antwoord via mail, weet waar ik aan toe ben. Hartelijk dank.

Eva uit Utrecht, 19 juni 2021

Slecht en kort door de bocht antwoord.
Ik krijg een factuur van iets dat ik nooit gehad heb en moet het zelf maar oplossen met de apotheek. Terwijl de factuur van jullie komt, niet terecht en zeer zeker niet klantvriendelijk.

Sammy-Jo uit Banholt , 17 juni 2021

Dankjewel voor jouw review. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet positief is. Een medewerker van ons Serviceteam neemt contact met je op om jouw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, Besured - 17 juni 2021

Top geregeld.

Anja uit Alphen aan den Rijn, 17 juni 2021

Super goed geholpen

Bradley uit Hellevoetsluis , 14 juni 2021

Ben perfect geholpen en het juiste betalingsregeling kunnen treffen met besured. Diegene die ik aan de lijn had dacht goed met me mee.

Roy uit Almere , 14 juni 2021

super lief

Rob uit Ilpendam, 10 juni 2021

Super aardige meid, ik gaf aan dat ik nog even snel een hap van me boterham nam en daar reageerde ze heel vriendelijk op met “neem uw tijd, moet ook gebeuren”. Als medewerker van een zorgverzekeraar vind ik dat een hele mooie gepaste reactie. Het zijn de kleine dingen die tellen! Voor derest heel oplossingsgericht en snel geholpen. Hester krijgt van mij een dikke 10! Topp!

Shiwani uit Hoogvliet, 9 juni 2021

Super coulante regelingen. Snelle reacties. Vriendelijke medewerkers. Goede service. Dank jullie wel.

Ineke uit Noldusplaats 3, 4 juni 2021

De medewerker was heel behulpzaam en aardig!

Isa uit Den Haag, 3 juni 2021

Snel mijn vraag beantwoordt.

max uit Schiedam, 30 mei 2021

Top!

Jos uit Giessen, 28 mei 2021

Ik krijg bij Besured altijd goeie en duidelijke hulp.

Mateusz uit Alkmaar, 27 mei 2021

Erg tevreden over de service. Mijn vraag werd snel beantwoord.

Rachel uit Australië , 26 mei 2021

Heel erg behulpzaam en aardig

Fleur uit Delfr, 25 mei 2021

Snelle service, goed geluisterd en het gesprek verliep soepel.

Eliano uit Almere, 25 mei 2021

Top service

Sanae uit Rotterdam , 25 mei 2021

Vriendelijk goed gesprek!

Donny uit Zierikzee, 19 mei 2021

Makkelijk geregeld, fijn gesprek.

Jaap uit Amsterdam , 19 mei 2021

prima inzichtelijke overzichten, goede service

Cor uit Den Haag, 19 mei 2021

Altijd goed duidelijk. En als er iets niet helemaal duidelijk is leggen ze het graag uit.

Maarten uit Den burg , 18 mei 2021

Goede service en snel geholpen!

Estreya uit Amsterdam, 11 mei 2021

Ben goed en duidelijk geholpen

Roy uit Almere , 6 mei 2021

Goed geholpen door de werknemers erg dankbaar daar voor! Ga zo door

Armando uit Borne, 6 mei 2021

Hartstikke fijn dat alles snel geregeld kan worden!

Ibrahim uit Rotterdam, 6 mei 2021

Snel antwoord op mijn vragen en mijn login-problemen ook verholpen. Zeer tevreden!

Paul uit Almere, 4 mei 2021

Ik ben blij met Besured als verzekeraar omdat zij veel vergoeden en niet zo moeilijk doen. Top zorgverzekering!

Ivy uit Vianen Ut, 3 mei 2021

Snel en goed geholpen!

Nick uit Helmond, 3 mei 2021

Heel fijn geholpen! Mevrouw was heel geduldig terwijl ik een aantal behandelingen wou checken of het vergoed werd!

Jacqueline uit Delft, 29 april 2021

9,7

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail