spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Zijn de accessoires in mijn auto ook verzekerd?

Zit er in jouw auto een ingebouwd infotainmentsysteem? Bijvoorbeeld climate control, audio en navigatie. Dan is dit bij een WA+ Beperkt Casco of Allrisk verzekering meeverzekerd. Ons advies: laat je schade repareren bij een aangesloten herstelbedrijf. Deze werken duurzaam én jij krijgt de nieuwprijs van dit moment van hetzelfde systeem vergoed. Liever de schade repareren bij een herstelbedrijf dat niet is aangesloten? Dan krijg je een vergoeding op basis van de dagwaarde. Er geldt een afschrijving van 20% per jaar over de huidige nieuwprijs van hetzelfde systeem. Lees alles over schadeherstel auto

 

Goed om te weten: voeg jij later zelf accessoires toe? Bijvoorbeeld een fietsendrager. Dan zijn deze accessoires tot 2.500 euro meeverzekerd. Is het totaal aan zelf toegevoegde accessoires meer waard en wil je deze meeverzekeren? Laat het ons dan weten.10% korting op je autoverzekering? Besured!

Leenauto

Een b'tje inspiratie?

Ga eens carpoolen met een collega. Deel je niet alleen de kosten, maar ook de goede vibes!

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail