spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Wat is het verschil tussen een WA en WA Plus autoverzekering?

Als autobezitter ben je verplicht een autoverzekering af te sluiten. Minimaal met een WA-dekking, maar je kan ook kiezen voor een WA Plus autoverzekering. Hieronder de verschillen:

  • Een WA verzekering dekt alleen de schade die je met jouw auto veroorzaakt aan anderen, of de spullen van anderen. 
  • Een WA Plus autoverzekering wordt ook wel Beperkt Casco genoemd. Naast de dekkingen van de WA verzekering, ben je hiermee ook verzekerd tegen ruitschade, inbraak, diefstal, brand, ontploffing, storm, joyriding en aanrijdingen met dieren. Daarnaast mag je met een WA Plus autoverzekering bij schade ook gebruikmaken van een gratis leenauto tijdens de reparatieperiode en is ruitschade meeverzekerd! 

 

Vaak kiezen mensen voor een WA-dekking als de auto ouder is dan 10 jaar, maar dat beslis je uiteraard helemaal zelf. Ben je op zoek naar een voordelige autoverzekering? Check dan nu jouw premie bij Besured. Want nu kun je 10% extra korting krijgen, en onze autoverzekering biedt uitgebreide dekkingen en een topservice! Advies nodig welke dekking bij jouw auto past? Bel dan even met onze toppers op 078 611 81 13. Ze helpen je graag 😀.10% korting op je autoverzekering? Besured!

Leenauto

Een b'tje inspiratie?

Ga eens carpoolen met een collega. Deel je niet alleen de kosten, maar ook de goede vibes!

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail