spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Is het beter als ik mijn auto laat repareren bij een aangesloten herstelbedrijf?

Schade aan je moet natuurlijk snel én goed gefikst worden. En dat kun je het beste doen bij een aangesloten herstelbedrijf. Reparaties bij een schadehersteller uit ons netwerk hebben zo hun voordelen. Dit zijn ze op een rijtje:

 

Bij schade aan je auto met spoed

Heb je schade aan je auto en kun je niet meer verder rijden? Bel dan naar 078 611 81 82. Je krijgt dan de toppers van de Schade Alarm Service aan de lijn. Zij checken je verzekering en zoeken een herstelbedrijf bij jou in de buurt.

 

 • Jouw vierwieler wordt niet zomaar door iemand van hot naar her gereden zonder jouw toestemming. Als je dat wilt, regelen we gewoon een sleepwagen.
 • Auto nodig? Geen stress. Ben je WA+ of Allrisk verzekerd, dan regelen we in de meeste gevallen een gratis leenauto voor je. 🚗
 • Geen gedoe met reparatiekosten voorschieten, want alles wordt rechtstreeks verrekend met het schadeherstelbedrijf.
 • Altijd 4 jaar garantie op de herstelde onderdelen. We gebruiken originele onderdelen. En als die even niet beschikbaar zijn, overleggen we met jou over kwalitatief gelijkwaardige alternatieven.
 • We werken uitsluitend samen met topklasse schadeherstelbedrijven. Zo weet jij zeker dat jouw bolide op de beste manier wordt hersteld.
 • Als jouw wagen met behulp van de Schade Alarm Service gerepareerd kan worden, hoef je vaak geen eigen risico te betalen. Lekker voor je portemonnee!
 • Ga je naar een niet-geselecteerd bedrijf? Dan geldt er een eigen risico van 500 euro.
   

Kun je nog veilig thuiskomen? Meld dan je schade makkelijk online.

 

Bij schade aan je autoruit

Bel bij ruitschade 078 611 81 84. Dan sta je meteen in contact met onze Autoruitschadeservice. Super easy!

 

 • Repareer je een sterretje in je ruit bij een door ons geselecteerd schadeherstelbedrijf? Dan hoef je geen eigen risico te vrezen.
 • Is de schade zó erg dat jouw ruit compleet moet worden vervangen? Dan geldt een eigen risico van 75 euro als je dat door een door ons geselecteerd schadeherstelbedrijf laat doen. Bij een niet-geselecteerd bedrijf betaal je 500 euro.

   

Alle herstellers in ons netwerk zijn aangesloten bij het keurmerk GroenGedaan! of het keurmerk Erkend Duurzaam. Dan weet je zeker dat jouw auto op een milieuvriendelijke manier wordt hersteld en gerepareerd! 🌱

 10% korting op je autoverzekering? Besured!

Leenauto

Een b'tje inspiratie?

Ga eens carpoolen met een collega. Deel je niet alleen de kosten, maar ook de goede vibes!

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail