spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Ik wil een extra bestuurder toevoegen aan mijn verzekering. Hoe doe ik dat?

Er is bij een autoverzekering altijd maar één hoofdbestuurder. Dit is degene die het vaakst in de auto rijdt. Je kunt een autoverzekering niet op twee namen zetten. Wél kun je een medebestuurder toevoegen.

 

Medebestuurder toevoegen

Rijden er meerdere mensen regelmatig in jouw auto? Geef deze dan op als medebestuurder. Doe dit heel simpel online. De acceptatieafdeling beoordeelt daarna jouw wijziging.

 

Verzekeringnemer bouwt schadevrije jaren op

De hoofdbestuurder en verzekeringnemer hoeven niet altijd dezelfde persoon te zijn. Hierdoor kan het lijken dat er wel twee personen op een autoverzekering staan. De verzekeringnemer is de persoon die de verzekering afsluit en vaak ook de verzekering betaalt. Dit is ook degene die uiteindelijk de schadevrije jaren opbouwt. De hoofdbestuurder en verzekeringnemer zijn vaak partners. Wil je jouw kind als medebestuurder doorgeven, lees dan hier meer informatie. Het is wel belangrijk om de hoofdbestuurder en medebestuurder door te geven aan ons, zo zij zijn verzekerd als ze de weg op gaan.
 10% korting op je autoverzekering? Besured!

Leenauto

Een b'tje inspiratie?

Ga eens carpoolen met een collega. Deel je niet alleen de kosten, maar ook de goede vibes!

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail