auto uitlenen verzekerd besured

Autoverzekering: het beste van Besured

  • Beter, die lage autopremie 
  • Gratis leenauto bij WA+ en Allrisk
  • Klokje rond bereikbaar bij spoed

Bereken in 1 minuut

Korting bij schade

Wat is de beste autoverzekering voor jou?

Je auto verzekeren: dat is vaak een moetje. Maar je wilt wél de beste verzekering voor jouw auto! Wat de beste verzekering precies is? Dat verschilt per persoon én per auto 😊. Want welke dekking kies jij: WA, WA Plus of Allrisk? Die keuze kan aan de leeftijd en waarde van jouw auto liggen, maar ook je financiële buffer om zelf reparaties te kunnen betalen. Wil je sparren welke autoverzekering het beste bij jou past? Geef onze adviseurs even een belletje op 078 611 81 13. Ze adviseren je graag!

Beste autoverzekering? Daarom Besured!

illustratie duimpje omhoog

Beter, die lage premie

Een lage premie voor je autoverzekering? Kies Besured! Onze premie houden we zo laag mogelijk, want we snappen dat niemand een geldboom in de tuin heeft😊. En we zetten stappen om het samen een b'tje beter te doen!

kind met speelgoedauto illustratie

Schade? Leenauto!

Heb je autoschade? Dat is balen. Het is misschien een troost als er een leuke leenauto voor je klaar staat! Die krijg je gratis met onze WA + Beperkt Casco en Allrisk autoverzekering. Haal- en brengservice is inbegrepen. 

illustratie vrouw met mobiel

Behulpzaam ten top

Jou blijer maken? Dat doen we graag! We zijn natuurlijk  24/7 bereikbaar bij noodgevallen. Maar ook voor andere vragen en verzoeken staan onze collega’s in de startblokken om je goed verder te helpen. 

In 3 stappen naar je nieuwe autoverzekering

rekenmachine icoon

1. Check je autopremie

Premie berekenen? Vul je kenteken in en kies de beste dekking voor jouw mooie wagen. Hallo lage premie!

icoon-wijzigen-pen

2. Vul je gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens en de vragen in. Met deze informatie kunnen wij je aanvraag vlot in behandeling nemen! 

kenteken icoon

3. Huppa, aanvragen!

Controleer je aanvraag, check de algemene voorwaarden en afronden maar! Wij gaan er direct mee aan de slag, zodat jij goed verzekerd de weg op kan.  

auto_amsterdam

Voordelige autoverzekering?

Ontdek onze lage autopremie en top service en vraag jouw verzekering aan! Heb je nog vragen? No problemo, onze collega’s helpen je graag. Bel ze via 078 611 81 13 om te bekijken welke autoverzekering het beste voor jou is. 

Op deze pagina leggen we onze autoverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail