man leent zwemflippers uit

In welke landen ben ik verzekerd met mijn reisverzekering?

Globetrotter of zoek je het liever dichterbij huis? Je kiest zelf waar je verzekerd bent: in Europa of over de hele wereld! 
 

Europa

De naam zegt het eigenlijk al: je bent verzekerd in Europa. Maar er zijn ook een aantal landen buiten Europa waar je met deze dekking verzekerd bent: het werelddeel dat oostelijk loopt tot aan de Oeral en de Kaukasus, inclusief Georgië, Armenië en Azerbeidzjan en westelijk tot en met IJsland, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. Ook Cyprus en de volgende niet-Europese landen aan de Middellandse Zee horen bij de dekking: Turkije, Marokko, Tunesië, Algerije, Egypte, Israël, Libië, Syrië en Libanon.
 

Wereld

Met deze dekking ben je overal ter wereld verzekerd. Woehoe!
 
Goed om te weten: heeft een land negatief reisadvies? Dan biedt de reisverzekering geen dekking.Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

ledlamp met twee bloemen illustratie

Wist je dat...

Als je de trein pakt naar Barcelona in plaats van het vliegtuig, dit zorgt voor 4 keer minder CO₂-uitstoot? (100 vs. 390 kg CO₂). Een b'tje bewuster, met de trein.

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail