man leent zwemflippers uit

Ik ga reizen met mijn boot. Is dit gedekt op mijn reisverzekering?

Super leuk! En met de boot wil je misschien ook wel eens spontaan op reis. Er hier een speciale dekking voor, omdat je verzekering normaal alleen geldt voor reizen die je vooraf boekt. Voor een extra premie van 50 euro per jaar kan je dit meeverzekeren. 

 

Jouw reisverzekering geldt als er minimaal één overnachting is. Voor binnen Nederland geldt een betaalde overnachting. Dus ga je met de boot op reis en blijf je een nacht in een jachthaven, dan geldt jouw doorlopende reisverzekering. 

 

Dit geldt overigens ook als je met de camper of caravan op reis gaat en op een camping overnacht. Schade aan jouw boot, caravan of camper zelf is niet gedekt. Wijziging doorgeven? Dat kan hier.Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

ledlamp met twee bloemen illustratie

Wist je dat...

Als je de trein pakt naar Barcelona in plaats van het vliegtuig, dit zorgt voor 4 keer minder CO₂-uitstoot? (100 vs. 390 kg CO₂). Een b'tje bewuster, met de trein.

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail