moeder en dochter verzorgen boomtuintje

Waarom heb ik een opstalverzekering nodig?

Brand, diefstal, storm. Dingen waar je liever niet aan denkt, maar wel voor verzekerd wilt zijn. Met een opstalverzekering voorkom je dat je plotseling hoge kosten door schade zelf moet betalen. Denk aan schade aan je huis, schuur of schutting. Bij het kopen van een huis sluit je vaak een opstalverzekering af. Veel banken verplichten dit ook. De verzekering gaat meestal in op het moment dat je de sleutels krijgt of het huis opgeleverd wordt. 
 

Heb je een appartement gekocht? Dan heeft jouw VvE (Vereniging van Eigenaars) als het goed is een opstalverzekering voor het hele pand afgesloten. Met een inboedelverzekering kan je naast je spullen ook nog je eigen badkamer, keuken of vastliggende vloer extra verzekeren. Dit noem je ook wel eigenaarsbelang.Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

ledlamp met twee bloemen illustratie

Wist je dat...

De meeste cv-ketels staan op 80°C ingesteld. Een goed geïsoleerd huis blijft ook warm met een cv-temperatuur van 60°C. Slim om je instellingen te checken.

Op deze pagina leggen we onze opstalverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail