spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Wanneer kan ik de dekking van mijn autoverzekering wijzigen?

Dat is per aanpassing (verhogen of verlagen) verschillend.

 

Dekking verlagen

Wil je bijvoorbeeld van Allrisk naar WA? De dekking verlaagt dan aan het einde van de contractperiode (1 jaar). Dat heet ook wel de hoofdvervaldatum. Na deze datum kun je de dekking ieder moment wijzigen. De looptijd voor de nieuwe dekking gaat weer voor 1 jaar in. Na dat jaar kan je de dekking direct weer wijzigen.

 

Dekking verhogen

Van WA+ Beperkt Casco naar Allrisk? Dat kan altijd worden aangevraagd. Een nieuwe dekking geldt ook dan voor een jaar. Voor een dekkingsverhoging vragen we je nog wel om foto's op te sturen van je auto. De acceptatieafdeling beoordeelt dit. Is alles oké? Dan wordt de dekking verhoogd. De aanpassing heeft wel effect op de premie die je betaalt.

 

Dekking wijzigen

Wijzig jouw dekking simpel online. Je ontvangt dan gelijk alle informatie over je nieuwe autopremie.

 

Dekking uitbreiden

Wil je ook verzekerd zijn bij pech onderweg? Of voor schade aan jou en je passagiers? Bel dan met onze collega's 078 611 81 13. Zij kunnen je adviseren wat het beste bij jou past. 10% korting op je autoverzekering? Besured!

Leenauto

Een b'tje inspiratie?

Ga eens carpoolen met een collega. Deel je niet alleen de kosten, maar ook de goede vibes!

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail