spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Kan ik een groene kaart voor mijn caravan of aanhanger aanvragen?

Uiteraard! Maar dit is niet altijd nodig. Wij leggen je uit hoe het zit.

 

Losse groene kaart alleen bij meer dan 750 kg

Heb je een caravan of aanhanger van meer dan 750 kg? Dan heeft deze een eigen kenteken en dus een eigen groene kaart nodig. Check even of een groene kaart voor je caravan of aanhanger nodig is in het land waar je heen gaat. Dit is bijvoorbeeld zo in Kroatië, Polen, Duitsland, Spanje en Portugal. Ook als je door deze landen rijdt om jouw bestemming te bereiken.

 

Groene kaart voor je caravan of aanhanger aanvragen? Geef ons een belletje of stuur een e-mail. Wij sturen de groene kaart binnen een paar dagen per post naar je op.

 

Anders groene kaart auto voldoende

Weegt jouw caravan of aanhanger minder dan 750 kg? Dan hoeft deze geen eigen kenteken en heb je ook geen aparte groene kaart nodig. In dit geval is de groene kaart van jouw auto het verzekeringsbewijs van de caravan of aanhanger. Download eenvoudig jouw groene kaart via Mijn Besured.

 

Goed om te weten: jouw caravan of aanhanger heeft alleen een WA-dekking. Schade aan je caravan of aanhanger is dus niet verzekerd.10% korting op je autoverzekering? Besured!

Leenauto

Een b'tje inspiratie?

Ga eens carpoolen met een collega. Deel je niet alleen de kosten, maar ook de goede vibes!

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail