spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Ik wil mijn auto bij Besured verzekeren. Kan dat?

Bij Besured verzekeren we graag aardige en eerlijke mensen. Met een flinke dosis positiviteit. Maar, zoals bij elke verzekeraar, zijn er nog een paar dingen waar we naar kijken om te beoordelen of jouw auto bij ons verzekerd kan worden. Hieronder lees je waar we op letten en waarom:

 

 • Leeftijd en schadevrije jaren: Om een autoverzekering bij ons af te sluiten, moet je minstens 24 jaar oud zijn. Daarnaast moeten jij, je partner, en/of andere medebestuurders minimaal 0 schadevrije jaren hebben. En we checken ook bij hoeveel schades jullie de afgelopen 3 jaar betrokken zijn geweest.
   
 • Nieuwwaarde van de auto: Geen zorgen, we accepteren heel veel soorten auto's. Maar exclusieve of peperdure auto’s kunnen we mogelijk niet verzekeren.
   
 • Vermogen en gewicht: We houden rekening met de combinatie van vermogen en gewicht van de auto tijdens de acceptatieprocedure. Als je in een lichte auto rijdt met veel power, loop je namelijk meer risico dan wanneer je in een zwaardere auto rijdt met hetzelfde vermogen.
   
 • Gebruik van de auto: We verzekeren personenauto's voor eigen gebruik. Auto’s voor zakelijk vervoer van goederen of personen kunnen wij niet verzekeren. Ook zijn er enkele specifieke situaties waarin we een auto niet verzekeren. Denk aan auto's met een grijs kenteken of auto's die worden gebruikt voor platforms zoals Uber, WeGo en MyWheels.

  Twijfel je of jouw autogebruik past binnen onze acceptatievoorwaarden? Bel ons gerust op 078 611 81 13. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen!
   
 • Brandstofverbruik: Heeft jouw auto energielabel E, F of G? Dan stoot jouw auto veel CO2 uit. Dat zien we bij Besured graag een b’tje beter. Auto's met een hoog brandstofverbruik worden daarom mogelijk niet door ons verzekerd. Maar als je een zuinigere auto hebt, krijg je op dit onderdeel in elk geval groen licht! ✔️
   
 • Alarmklasse: Sommige auto’s zijn erg populair bij dieven. Een goede alarminstallatie kan daarom een vereiste zijn bij het afsluiten van je autoverzekering. Het type installatie hangt af van onder andere het merk, type, nieuwwaarde, dagwaarde en de leeftijd van de auto.
   
 • Kentekenhouder en hoofdbestuurder: Jij of je partner moet de kentekenhouder en hoofdbestuurder van de auto zijn die je bij ons wilt verzekeren. Staat het kenteken op naam van iemand anders, zoals je broer, zus of beste maat? Dan moet die persoon zelf de verzekering aanvragen. 

   

 • Herstelmogelijkheden van de auto: Stel, je hebt schade met je auto. Dan wil je zo snel mogelijk weer op weg kunnen. Wij zien dat er voor een aantal elektrische automerken moeilijk aan onderdelen is te komen. Ook is herstel niet altijd mogelijk omdat informatie hiervoor niet altijd beschikbaar is. Dat zorgt voor lange en kostbare hersteltijden als je schade hebt. Niet handig. Dus bij ons kan je geen auto van BYD, MG, Aiways, Honggqi, Xpeng, Lynk & Co, Lotus (elektrische variant) verzekeren.


Voordelige autoverzekering afsluiten?

Aardige, eerlijke mensen zijn goud. Ben jij zo iemand? Dan krijg je bij ons 10% extra korting op je autoverzekering. Benieuwd naar je lage premie? Bereken in 1 minuut, aanvragen is zo gedaan! Heb je vragen over onze autoverzekering of de acceptatievoorwaarden? Bel ons gerust op 078 611 81 13. Onze adviseurs staan voor je klaar!10% korting op je autoverzekering? Besured!

Leenauto

Een b'tje inspiratie?

Ga eens carpoolen met een collega. Deel je niet alleen de kosten, maar ook de goede vibes!

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail