Kringloopwinkels in Breda

Kringloop Breda 2024: Vindingrijk, Emmaus... lees verder!

Gepubliceerd op 02-02-2024
2367 keer gelezen

Hey Besured, can we go thriftshopping? Wat, wat? Wij zochten leuke kringloopwinkels in Breda voor jullie op! Want door tweedehands te winkelen, doe je het een b'tje beter voor jouw omgeving. Nog beter? Doe iets aardigs voor een ander en doneer jouw oude spullen aan de kringloop. Check hier bij welke kringloopwinkels in Breda je terecht kunt.

De leukste en grootste kringloopwinkels in Breda

Door heel Breda vind je gerust 20 kringloopwinkels. 3 bekende kringloopwinkels die meubels (en meer) een tweede leven geven, zijn Vindingrijk, Emmaus en Henkies. Allemaal hebben ze een groot pand met een breed aanbod tweedehands schatten. Lees hieronder meer over de winkels! 

 

Vindingrijk kringloop in Breda


Vindingrijk is onderdeel van de Gemeente Breda. De kringloopwinkel zorgt ervoor dat de spullen die jij of een ander doneert weer een nieuwe, blije eigenaar krijgen. De opzet van de winkel is daarnaast supernetjes. Koop je een apparaat? Dan staat erop of deze getest is (= handig!). Het assortiment wordt iedere dag aangevuld. Vindingrijk haalt ook spullen op bij jou thuis, wanneer je in Breda, Bavel, Ulvenhout, Teteringen of Prinsenbeek woont. Wil je zelf spullen brengen? Rijd dan naar de achterkant van de loods. 
 

Wat? Een breed assortiment aan spullen: kleding, meubels, tuinspullen en meer. 
Waar? Een pand van 1650 m2, aan de Riethil 6 in Breda.
Wanneer?    Open van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur (bij feestdagen kunnen de tijden afwijken).

 

Emmaus Breda

Emmaus is wereldwijde community van kringloopwinkels, die zich inzet voor dak- en thuislozen. Er komen wekelijks nieuwe items binnen. Enneā€¦ in de buurt van de kringloop vestiging in Breda kan je een lekker drankje doen! Op de Veilingkade zijn superleuke restaurantjes en kleine ondernemingen en er is ook een stadsstrand dichtbij waar je een koud drankje kan drinken. 
 

Wat? Spullen voor in en om je huis: boeken, schilderijen, servies... voor ieder wat wils.
Waar? Een vestiging van 800 m2, aan de Veilingkade 7 in Breda.
Wanneer?    Geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur (bij feestdagen kunnen de tijden afwijken). 

 

Kringloop Breda Emmaus

Foto links: schilderijen scoren in kringloop Emmaus in Breda. Rechts: drankjes doen aan de Veilingkade!

 

Henkies Tweedehands Hoekie: de grootste kringloop in Breda!

In deze grote kringloop kun je ontzettend veel vinden. Boeken zijn meestal maar 1 euro en ook voor andere snuisterijen betaal je een klein prijsje. Tegen een kleine vergoeding brengt Henkies de spullen bij je thuis en ze halen ook tweedehands schatten bij je op. Bij Henkies kun je gratis parkeren en koffie drinken.

 

Wat? Je kunt het zo gek niet bedenken: tuinsets, bloempotten, meubels, golfspullen: ze hebben het. 
Waar? 2 grote hallen van totaal 2500 m2, aan de Slingerweg 86 in Breda.
Wanneer?    7 dagen per week van 10:00 tot 17:00 uur. Tenzij het Carnaval is šŸ˜Š. Check op feestdagen goed de actuele openingstijden.

 

inspiratie lamp icoon

Meer inspiratie in je mailbox ontvangen?

Andere kringloopwinkels in Breda

Ga jij liever naar andere kringloopwinkels in Breda? Er zijn genoeg alternatieven om meubels en andere tweedehands items te shoppen. Check ook onderstaande winkels! 
 

  • Goedkoop en zo (2000 m2)
  • Easy kringloop (1200 m2)
  • Carolinaā€™s outlet (200m2)
     

Je eigen spullen door een kringloop in Breda laten ophalen

Heb je spullen die je niet meer gebruikt? Doe iets aardigs voor een ander! Doneer je spullen aan de kringloop. Rijd even langs of, nog makkelijker, laat jouw spullen ophalen door de kringloopwinkel. Meestal is deze service gratis. Handig, zo kun makkelijk jouw meubels laten ophalen en zo een tweede leven geven! Maak jezelf en een ander blij door jouw oude meubels te doneren aan een tweedehands winkel šŸ˜Š. 

 

GeĆÆnspireerd om het een b'tje beter te doen?  

Lekker bezig! Bij Besured willen wij het ook elke dag een bā€™tje beter doen. Check onze verzekeringen of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Welkom bij Besured!
 

Inspiratie direct in je inbox?

Ontvang per e-mail inspiratie over b'tje beter initiatieven, handige (verzekerings)tips, het laatste nieuws en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail