kind met speelgoed auto

Kinderen b'tje blij maken? Stuur cadeau gratis op in januari!

Gepubliceerd op 12-01-2024
1956 keer gelezen

Samen met jullie doen we het graag elke dag een b'tje beter. Lief zijn, het leuker voor elkaar maken. En gelukkig zijn we niet de enige die dat doen! Daarom vragen we deze maand graag aandacht voor een fantastische initiatief: #mooigebaar van PostNL en Stichting Jarige Job.

Mooi gebaar: doneer een cadeau 

Je verjaardag vieren. Voor veel kinderen betekent dat cadeautjes, taart en lekker trakteren op school. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Ruim 100.000 kinderen vieren hun verjaardag niet of nauwelijks. Geen slingers, geen traktatie: er is simpelweg geen geld voor. Daar moet wat aan gedaan worden! In de maand januari kun jij het verschil maken. Laten we zoveel mogelijk kinderen blij maken en laten genieten van hun verjaardag! Hoe dat kan?

 

Verjaardagsbox Stichting Jarige Job en PostNL

 

Geef in januari gratis cadeau mee aan postbode

De hele maand januari kun jij gratis een cadeau meegeven aan een PostNL bezorger. Via de bezorger komt je cadeau terecht bij Stichting Jarige Job. Zij helpen gezinnen die het minder breed hebben en stellen een verjaardagsbox voor het kind samen. Hierin zitten alle benodigdheden voor een echte verjaardag. Voor thuis én op school. De box wordt gevuld met leuke slingers, lekkers om te trakteren en mooie cadeautjes. En hopelijk is één van die cadeautjes dat van jou!

 

Een b'tje impact maken in 3 stappen

In drie kleine stappen bezorgen we samen zoveel mogelijk kinderen een super mooie dag. Zo gedaan!

 

  1. Kies een nieuw (geen tweedehands) cadeau uit dat nog in de originele verpakking zit. Verpak je cadeau vervolgens in een doos om te verzenden.
  2. Download het verzendlabel op de website van PostNL en vul je gegevens in. Print dan het label uit en plak deze op je pakket. Je kan ook het label laten uitprinten bij een PostNL-punt.
  3. Komt de postbode bij jou een pakketje bezorgen? Geef dan meteen jouw pakket met het cadeau erin mee. Of wip even langs bij een PostNL-punt bij jou in de buurt om het af te geven.

 

Doe jij ook mee?

Heb jij na de feestdagen nog ongeopende cadeaus thuis liggen? Doneer ze dan via dit mooie initiatief! Ook binnen Besured roepen we zoveel mogelijk collega’s op dit ook te doen. Geef jij een kind een onvergetelijke verjaardag? Download gratis jouw verzendlabel en PostNL regelt de bezorging.

 

kind met speelgoedauto illustratie

Maak een jarige job blij

Inspiratie direct in je inbox?

Ontvang per e-mail inspiratie over b'tje beter initiatieven, duurzaamheid, handige tips, het laatste nieuws en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail