Complimentenslinger met kaartjes voor besured collega's

Complimentenweek 2023 bij Besured: een week vol lieve kaartjes

Gepubliceerd op 20-03-2023
1211 keer gelezen

Op woensdag 1 maart was het nationale complimentendag. Bij Besured houden we van positiviteit… dus wij deden graag mee! Want het is altijd leuk om complimentjes te krijgen 😊. Omdat we ook veel parttime collega’s hebben, hebben we het niet bij 1 dag gelaten: wij hielden een hele complimentenweek! Lees hieronder hoe dit ging. 

Wat doet een compliment met je? 

Een compliment heeft, als het oprecht en integer gegeven wordt, alleen maar positieve bijwerkingen. Het stimuleert motivatie, humeur en de communicatie tussen collega's. Simpelweg omdat de ontvanger zich gezien, serieus genomen en daarom gewaardeerd voelt 😃. Daarnaast is een compliment niet alleen leuk om te krijgen, maar zeker net zo leuk om te geven! Door naar de leuke kanten van iemand anders te kijken, word je ook positiever over jezelf. 
 

Waarom een complimentendag/week? 

Zoveel positieve effecten… en tóch geven we in de praktijk niet super vaak complimenten. Jammer, want de wereld wordt heus niet chagrijniger van teveel complimenten. Eerder van te weinig 😉! Daarom organiseerden we op kantoor een complimentenweek. Een week waarin we waardering uitspraken aan alle collega's die ons leven op kantoor een stukje beter, aangenamer en/of leuker maakt. 
 

Hoe deden we dat? 

Alle medewerkers kregen vanaf woensdag 1 maart leuke complimentenkaarten. Met op de voorkant een grappig compliment en op de achterkant ruimte om een lieve boodschap te schrijven. Hierdoor lieten we collega's niet alleen weten dát we ze waardeerden, maar ook waarom. Alle geschreven kaartjes werden in het restaurant opgehangen: zo waren de positieve berichten niet te missen 🤩.

 

Complimentenkaarten bij Besured

 

Het resultaat: het regende complimentjes 💕🌧️

Aan het einde van de complimentenweek op 8 maart regende het tijdens de lunch honderden complimentjes. Er hingen lange linten met complimenten in het restaurant vol met lieve, gekke, mooie en leuke kaartjes van alle afdelingen. Een mooi gezicht én een mooi gevoel voor alle collega’s. Zeker voor herhaling vatbaar tijdens complimentendag in 2024! En na de complimentenweek kreeg iedereen uiteraard zijn of haar complimentjes mee naar huis. Die mogen in het plakboek of ergens aan de muur 😉.
 

Meer positiviteit in je inbox?

Wij houden van een b'tje beter. Van mensen die leuke complimenten geven. Zomaar iemand blij maken. Mensen die ook een compliment verdienen. Mensen zoals jij! En wij maken jou graag blij. Meld je daarom aan op onze inspiratiemail. Geen spam, wel maandelijks wat positiviteit in je inbox. Tjakka!   

Inspiratie direct in je inbox?

Ontvang per e-mail inspiratie over b'tje beter initiatieven, handige (verzekerings)tips, het laatste nieuws en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail