man leent zwemflippers uit

Blijer op reis? Kies onze reisverzekering [7 voordelen]

Gepubliceerd op 22-06-2023
2658 keer gelezen

Binnenkort op reis? Lucky you! 🍀 Vergeet je reisverzekering niet, want je kunt op vakantie ook minder geluk hebben. Wanneer jouw dure camera gestolen wordt of je onverwachts naar huis moet, is dat erg balen. Maar wij zijn er voor je. Met de doorlopende reisverzekering van Besured ben je goed verzekerd. Check onze voordelen!

1. Een heerlijk zonnige, lage premie

Shine baby, shine! Niet alleen een zonnige bestemming, maar ook een zonnige premie! Bij Besured houden we jouw premie lekker laag. Je bent al verzekerd vanaf 1,67 per maand! 😄 Kun jij meer geld besteden op vakantie. Trakteer jouw reisgenoten bijvoorbeeld op een heerlijk ijsje!

 

2. Vakanties én weekendjes weg verzekerd!

Weken op pad in de zomer, een weekendje weg in de herfst en een midweek eropuit in mei.. Ga je wat vaker weg? Bij Besured is jouw reisverzekering doorlopend, dus ben je het hele jaar door goed verzekerd! Plus: je bent voordeliger uit dan steeds opnieuw een kortlopende reisverzekering. Gewoon koffer inpakken en je bent klaar!

 

3. Noodhulp op reis

Soms kan het echt tegenzitten op vakantie. Zoals het vervroegd moeten afbreken van de reis of juist een langer verblijf door een ongeval, ziekte of overlijden. Dit kost vaak veel geld en tijd. Met een reisverzekering bij Besured hoef je je in deze vervelende situaties geen zorgen te maken over de extra kosten die je dan op vakantie moet maken. Goed om te weten: wil je ook de vooraf gemaakte kosten van je reis verzekeren? Check dan onze voordelige annuleringsverzekering!

 

4. Ook voor reisjes in NL

Jouw Besured reisverzekering heeft standaard een Europadekking. Dus je bent niet alleen in het buitenland verzekerd, maar ook als je in Nederland een overnachting boekt! Een midweek op de Veluwe, overnachting in Amsterdam of weekend aan zee: yes, allemaal inbegrepen! Ga je buiten Europa op vakantie? Kies dan gemakkelijk voor de optie werelddekking.

 

illustratie pipowagen en molen

Een b'tje blijer op reis met voordelige verzekering?

5. Je kan ons 24/7 bellen bij spoed!

Welke vraag je ook hebt op vakantie of thuis: wij helpen je. Spoedgeval op vakantie? Wij doen niet aan tijdzones, we zijn altijd bereikbaar via 078 611 81 82. Zaken uitpluizen en regelen, dat is onze superskill. Zo blijf jij in de vakantiemodus.

 

6. Avonturier? Vink maar aan, die extra modules

Iedereen reist op zijn eigen manier. Dus dan heb je ook een verzekering nodig die bij jou past! Bij Besured kun je daarom zelf je doorlopende reisverzekering samenstellen. Globetrotter? Ga voor onze werelddekking. 🌎 ’s Winters op de pistes? Wintersportdekking! ⛷️ Of extra dekking voor medische kosten of pechhulp. Zo ben je goed voorbereid en betaal je niet teveel. Ook handig: je partner en/of kinderen tot 24 jaar kun je in 1 klik meeverzekeren!

 

7. Elke dag een b'tje beter

Met kleine b'tjes mooie veranderingen teweeg brengen: daar geloven we in. Door een keer de trein te pakken in plaats van het vliegtuig. Een keer in eigen land een weekend weg. Of met de elektrische auto op vakantie. Wist je dat Besured ook een hele voordelige autoverzekering biedt? Nu zelfs met 10% extra korting!

 

Ik ga op reis en ik neem mee…

Onze reisverzekering natuurlijk. Bereken je premie in 1 minuut. Zo geregeld! Kan die gelijk van je afvinklijstje. Voor een klein bedrag per maand ga jij goed verzekerd op reis. Laat de voorpret maar beginnen! Ps. Vergeet je mooiste outfits, camera én opblaasbare flamingo voor in het zwembad niet 🦩💦.

Inspiratie direct in je inbox?

Ontvang per e-mail inspiratie over b'tje beter initiatieven, handige (verzekerings)tips, het laatste nieuws en meer!
 

Op deze pagina leggen we onze reisverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail