autorijden

Autorijder, herken jij dit? 5x geluksgevoel in het verkeer!

Gepubliceerd op 06-05-2024
967 keer gelezen

Soms zit het even helemaal mee in het verkeer. Check deze 5 situaties waar je een geluksgevoel van krijgt! Van welke wordt jij het meest blij?

1. Stoplicht springt gelijk op groen 

Hoe fijn is het als je aan komt rijden, dat het stoplicht gelijk op groen springt. En zelfs nog een b’tje beter: je rijdt op een weg met meerdere stoplichten en allemaal springen ze één voor één op groen. Hello groene golf! Zo, zit jij sneller op het terras, bij je moeder of waar je ook heen gaat. 
 

groen stoplicht

 

2. Een parkeerplaats vinden in topdrukte

Soms heb je gewoon geluk! Je komt aanrijden in de stad. Of een andere drukke plek. En.. alle parkeerplaatsen zijn vol! Maar opeens voor je neus komt er een plekje vrij. En dat ook nog eens vlakbij je bestemming. Yes! Feels like sunshine. Heerlijk. 
 

3. Rond getal, met tanken (heerlijk gevoel)

Je staat bij het tankstation en je tankt exact een rond bedrag. Bijvoorbeeld 30,00 euro of 50,00 euro. Het slaat nergens op, maar toch voelt het als een prestatie. Je staat in jezelf te juichen. Gelukt! Ja, microgeluk.. maar plotsklaps vergeet je dan toch even die brandstofprijzen 😉. 
 

Leenauto

Autoverzekering met 10% extra korting? Extra smile!

4. Even dat handje omhoog, bedankt! 

Geef jij vaak, als aardigerd, gewoon voorrang zoals het “heurt”? Dan herken je dit vast wel! Je laat iemand even voor en krijgt een handje omhoog terug. Van die andere automobilist in de straat, of een voetganger op 't zebrapad. Dat geeft een goed gevoel. You did your duty. En ook omdat je weet dat een ander jouw actie waardeert. Klein gebaar, maar fijn! Daarom doe je het zelf andersom misschien ook wel vaak. Goed bezig. 


5. Op het nippertje file vermijden

In files wachten. Stapvoets rijden. Voor je uit staren. Dat is niemands hobby! Maar soms is Google Maps, Apple Maps of Waze je allerbeste vriend. Dan kan je net die file vermijden. Of je hebt geluk! De file ontstaat achter je. Of je ziet kilometers file aan de overkant van de snelweg. Jij zwaaien, joejoe! 👋 Ben je mooi op tijd thuis of op je werk. Meevallertje. 
 

Jezelf vandaag blij maken? Check deze tip! 

Bij Besured houden we van lachende mensen. Daarom bieden we een voordelige autoverzekering. Nu met 10% extra korting. Voor aardige, positieve en eerlijke mensen. Die maken alles veel b'tjes mooier! En dat belonen we. Benieuwd?
 

Bereken in 1 minuut 

Inspiratie direct in je inbox?

Ontvang per e-mail inspiratie over b'tje beter initiatieven, handige (verzekerings)tips, het laatste nieuws en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail