Aansprakelijkheidsverzekering 6 redenen voor besured

Aansprakelijkheidsverzekering Besured? 6 redenen waarom je er blij van wordt!

Gepubliceerd op 15-03-2023
929 keer gelezen

Stel je breekt per ongeluk een antieke vaas bij je schoonmoeder. Of je laat de tv van je beste vriend vallen tijdens een verhuizing! Da’s balen. Maar met de aan­sprakelijkheids­verzekering van Besured ben je goed verzekerd. Waarom voor ons kiezen? Check de 6 redenen om je bij Besured te verzekeren!

1. Hey, fijn een lage premie

Zeg je Besured? Dan zeg je lage premie. Aansprakelijkheid verzekeren is erg belangrijk. In veel situaties kan per ongeluk schade veroorzaken een hoge kostenpost opleveren. Ga je voor onze aan­sprakelijkheids­­­verzekering, dan ben je voor een kleine prijs per maand goed verzekerd.

 

2. Een kast van een dekking

Schade veroorzaken bij een ander of aan andermans spullen: het overkomt de besten. Daarom verzekeren we je als de beste. Tijdens een verhuizing, bij geleende spullen of in het buitenland: bij Besured ben je goed verzekerd. In veel verschillende situaties! Benieuwd wanneer jij keer-op-keer verzekerd bent? Bekijk het hier

 

3. Een b'tje gezelligere verzekeraar! 

Vergeet verzekeraars waar iedereen strak in het pak loopt. Welkom bij Besured: wij lopen in alle kleuren van de regenboog. Wij zijn positief en houden van lachen wanneer het kan. 

 

illustratie fotolijstje met familiefoto

Aansprakelijkheid verzekeren? Check onze lage premie!

4. Per verzekering planten we een boom

Wij doen het graag een b'tje beter. Voor mens, dier en natuur. Daarom planten we voor elke afgesloten verzekering een boom! Dat doen we samen met Trees for all. Zo helpen we het milieu, krijgen de bosdieren wat meer leefruimte en kan jij buiten een frisse neus halen.

 

5. Huisdieren ook verzekerd!

Je kinderen en je partner kun je optioneel meeverzekeren op onze aansprakelijkheids­verzekering. Maar óók huisdieren zijn meeverzekerd! Stel dat je hond met een takkie langs de geparkeerde auto van je buren gaat (hallo kras!), dan valt deze toetak(k)eling onder je verzekering. Ook veel andere schade valt er onder. Zo kun je met een gerust hart aan de wandel met jouw trouwe beestje.

 

6. Altijd een helpende hand 

Mail, chat of bel er maar op los! Goede service vinden wij heel belangrijk, we dragen je op handen. Is het een spoedgeval? Dan kun je ons dag en nacht lastig vallen.

 

En, heeft ons rijtje jou overtuigd? 

Vraag dan nu jouw aansprakelijkheids­verzekering aan bij Besured. Bereken in 1 minuut jouw premie of bel ons via 078 611 81 13.

Inspiratie direct in je inbox?

Ontvang per e-mail inspiratie over b'tje beter initiatieven, duurzaamheid, handige tips, het laatste nieuws en meer!
 

Alles weten over onze aansprakelijkheidsverzekering? Nice! Lees de voorwaarden. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact

Chat Bel Mail