moeder en dochter verzorgen boomtuintje

Ik ga verhuizen en heb tijdelijk twee huizen. Moet ik iets regelen?

Geef je jouw nieuwe adres direct even aan ons door? Dan checken wij welk aanbod we jou kunnen doen voor de nieuwe woning. Doorgeven kan eenvoudig online via Mijn Besured.
 

Good news! Na een adreswijziging op je huidige polis, is je oude woning nog 3 maanden gratis meeverzekerd. Hiervoor wordt een toevoeging op je polis gezet. Wil je jouw oude woning tijdelijk meeverzekeren? Neem dan contact op. We regelen het graag voor je!

 

Duurt het langer dan 3 maanden voordat jouw oude woning verkocht is? Of is de datum nog niet bekend? Dit kan natuurlijk. Je krijgt dan twee polissen: één voor jouw nieuwe stekje, en één voor de oude. Jouw oude woning heeft wel een aangepaste dekking en premie. Je woont er tenslotte niet, dus er is sprake van een ander risico.Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

ledlamp met twee bloemen illustratie

Wist je dat...

De meeste cv-ketels staan op 80°C ingesteld. Een goed geïsoleerd huis blijft ook warm met een cv-temperatuur van 60°C. Slim om je instellingen te checken.

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail