moeder en dochter verzorgen boomtuintje

Dekt de opstalverzekering waterschade?

Zeker weten! Met onze opstalverzekering ben je automatisch verzekerd tegen waterschade aan je koophuis. Bijvoorbeeld als je vloer kromtrekt door een gesneuvelde waterleiding. Of als het keukenkastje ongemerkt met vocht is volgezogen door een kapotte vaatwasser.


Goed om te weten: als de waterschade komt door grondwater, overstroming van een primaire waterkering (zoals de Maas of Noordzee) of eigen nalatigheid, is dit niet gedekt. Het raam openzetten tijdens een plensbui is dus niet zo handig 😉.


Geen zorgen: Besured heeft een uitgebreide dekking voor waterschade. Vaak moet een lek eerst opgespoord worden voordat het gerepareerd kan worden. Ook deze opsporingskosten zijn verzekerd.


Heb je vragen over de opstalverzekering? Neem dan contact met ons op. Nog geen opstalverzekering bij Besured? Je vraagt ‘m hier supersnel aan. Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

ledlamp met twee bloemen illustratie

Wist je dat...

De meeste cv-ketels staan op 80°C ingesteld. Een goed geïsoleerd huis blijft ook warm met een cv-temperatuur van 60°C. Slim om je instellingen te checken.

Op deze pagina leggen we onze opstalverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail