man en vrouw pakken boodschappentas uit in keuken

Wat is huurdersbelang bij een inboedelverzekering?

Eigenlijk zijn dat alle toffe upgrades aan je huurhuis, of het bijgebouw van je huurhuis, die je zelf hebt betaald of die je van de vorige bewoner hebt overgenomen. Denk aan betimmeringen, een fancy parketvloer, al dat behang- en schilderwerk, een keuken, schuren en overkappingen. Laten we de zonnepanelen niet vergeten. En weet je wat het mooie is? Bij Besured ben je hiervoor verzekerd tot een maximum van € 15.000. Dat is fijn! Alle andere verbeteringen die gedekt zijn, lees je in de verzekeringsvoorwaarden

 

Dus als je flink hebt geïnvesteerd in je huurhuis, is het slim om ervoor te zorgen dat dit goed verzekerd is. Want de opstalverzekering die de eigenaar of verhuurder afsluit, dekt niet altijd alles. Daarom is het goed om je huurcontract na te pluizen. Met het huurdersbelang op jouw inboedelverzekering verzeker je in ieder geval de zaken die niet door jouw verhuurder wordt meegenomen. Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

illustratie fotolijstje met familiefoto

Een b'tje inspiratie?

Laat eens een lief briefje achter voor een vriend, je moeder, de postbode, je oma, de buurvrouw. Klein gebaar, grote glimlach!

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail