vrouw verft kastje in woonkamer

Bieden jullie een allrisk inboedelverzekering of niet?

Jazeker! Jouw spullen thuis (inboedel) zijn sowieso heel goed en voordelig bij Besured verzekerd. Maar wil jij ook verzekerd zijn bij val- en stootschade? Bijvoorbeeld als je laptop valt in huis? Dan kun je kiezen voor onze Allrisk inboedelverzekering. In een paar klikken heb je 'm aangevraagd en check dat je de dekking ‘Allrisk’ aanvinkt. 

 

Heb je al een inboedelverzekering bij ons? Wil je checken of jij ook Allrisk verzekerd bent? Log in via Mijn Besured.
Wil je de dekking wijzigen? Bijvoorbeeld van Extra uitgebreid naar Allrisk? Geen probleem. Geef je dekkingswijziging eenvoudig online aan ons door. 

 

Verandering creëer je met elkaar. Join Besured! Leuk: we planten een boom per afgesloten verzekering. Maar er zijn nog heel veel meer b'tjes die helpen. Wij inspireren je graag. En laten ons ook door jou inspireren 😊.Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

ledlamp met twee bloemen illustratie

Wist je dat...

Een wasmachine minder vaak hoeft te draaien als de trommel vol zit? Daarom is het vaak beter om je was op te sparen. Scheelt weer b'tje energie.

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail