man en vrouw duwen auto met pech

Kan ik mijn aanhanger of caravan verzekeren?

Ga jij met de camper of caravan op reis? Wat een fijn vooruitzicht! Wij bieden geen losse aanhanger- of caravanverzekeringen. Voor pechhulp kun je met jouw aanhanger of caravan wél bij ons terecht!

 

Pechhulp bij aanhanger of caravan

Kom je met auto en aanhanger of caravan met pech langs de weg te staan? Dan helpen we natuurlijk alles weer op gang! Vaak repareren we de pech ter plekke. Lukt dit niet? Dan brengen we jouw aanhanger of caravan naar de dichtstbijzijnde garage. Als dit niet binnen twee dagen lukt, brengen wij jouw aanhanger of caravan naar jouw oorspronkelijke bestemming, of terug naar huis. Dit doen we altijd in overleg met jou!

 

Verzekerd in Nederland of Europa?

Dat ligt aan de dekking die jij zelf kiest: Nederland of Europa. Wil je met jouw caravan of aanhanger naar het buitenland? Zorg dan dat je in heel Europa verzekerd bent. Wil je jouw dekking veranderen? Online kun je dit meteen aanpassen.

 

Aanhanger of caravan meeverzekeren

Geef bij het aanvragen van jouw pechhulpverzekering aan dat je een aanhanger of caravan wilt meeverzekeren. Heb je al pechhulp? Ook dan kun je jouw caravan of aanhanger heel makkelijk meeverzekeren. Geef jouw wijziging online door.Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

ledlamp met twee bloemen illustratie

Wist je dat...

Het is beter om je auto in een wasstraat schoon te maken, dan op straat. Zo komt er minder zeep in het oppervlaktewater terecht.

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail