twee meisjes fietsen lachend door de straat

Voor wie is de aansprakelijkheids­verzekering?

Dat ligt er helemaal aan hoe jouw huishouden eruit ziet. De aansprakelijkheidsverzekering kun je afsluiten voor je hele gezin:
 

  • Kinderen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook voor jonge kids. Voetbal door de ruit, vaasje omstoten, oma’s bril als speelgoed gebruiken. Noem maar op. Allemaal verzekerd! Voor jouw kinderen, natuurlijk ook voor adoptie-, pleeg- en stiefkinderen, als ze niet getrouwd zijn, nog thuiswonen. En ook als ze uitwonend zijn in een tehuis of voor voltijdstudie of stage uitwonend zijn. Tot en met 23 jaar kan jij ze meeverzekeren. 
  • Volwassenen. Ook volwassenen kunnen wel eens onhandig zijn. Die antieke vaas hoeft niet per sé door kinderen te sneuvelen. 
  • Huisdieren. De familie uitgebreid met een puppy? Wat als hij de bank van de buren vernielt? Als eigenaar ben je aansprakelijk voor de schade. Gelukkig zijn huisdieren gewoon meeverzekerd. 

 
Bij Besured ben je tot 2,5 miljoen euro verzekerd! Sluit je deze alleen af voor jezelf? Of wil je ook je partner, kinderen of huisdier meeverzekeren? Het kan allemaal.Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

ledlamp met twee bloemen illustratie

Wist je dat...

Er in Nederland zo'n 26 kilo folders per huishouden per jaar op de mat valt? Tip: plak een nee-nee sticker op je brievenbus. Zo voorkom je afval.

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail