twee meisjes fietsen lachend door de straat

Voor wie is de aansprakelijkheids­verzekering?

Dat ligt er helemaal aan hoe jouw huishouden eruitziet. De aansprakelijkheidsverzekering kun je afsluiten voor je hele gezin:
 

  • Kinderen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook voor jonge kids. Voetbal door de ruit, vaasje omstoten, oma’s bril als speelgoed gebruiken, noem maar op. Allemaal verzekerd! Voor jouw kinderen, natuurlijk ook voor jouw adoptie-, pleeg- en stiefkinderen. Als ze niet getrouwd zijn, nog thuis wonen, niet langer dan 1 jaar aaneengesloten in het buitenland verblijven én zich niet uitschrijven in Nederland. Als ze uitwonend zijn in een tehuis, voor voltijdstudie of voor stage uitwonend zijn kan je ze ook tot met 23 jaar meeverzekeren. 
  • Volwassenen. Ook volwassenen kunnen wel eens onhandig zijn. Die antieke vaas hoeft niet per sé door kinderen te sneuvelen. Je kunt jouw onhandige partner dus ook meeverzekeren.
  • Huisdieren. De familie uitgebreid met een puppy? Wat als hij de bank van de buren vernielt? Als eigenaar ben je aansprakelijk voor de schade. Gelukkig zijn huisdieren gewoon meeverzekerd. 

 
Bij Besured ben je tot 2,5 miljoen euro verzekerd! Sluit je deze alleen af voor jezelf? Of wil je ook je partner, kinderen of huisdier meeverzekeren? Het kan allemaal.Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

boom per verzekering

Een b'tje inspiratie?

Vergroot je kook-skills en probeer eens een recept met seizoensgroenten van de lokale boer. Lekker, én lekker duurzaam. 

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail