man zit op muurtje en vrouw haalt boodschappen uit fietsmand

Studentenverzekering (pakket)

Besured doet 't een b'tje beter. We bieden veel meer verzekeringen aan dan eerst, met uitgebreidere dekkingen. Heb jij nog ons studentenpakket met hierin de reis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering? Op deze pagina vind je alle info. Dit pakket is alleen niet meer aan te vragen.

Schade doorgeven

Schade die valt onder de inboedel-, reis- of aansprakelijkheidsverzekering in jouw studentenpakket, kun je bij ons melden. Hoe je dat doet, hangt af van de situatie: wel of geen spoed.

Met spoed schade melden

Heb je een ongeluk op vakantie, of heb je ernstige schade in je studentenkamer? Bel dan snel het speciale Besured alarmnummer: 078 611 81 82 (24 uur per dag).

 

 

Geen spoed?

Is jouw laptop beschadigd geraakt na een lekkage of is je tablet gestolen op vakantie? Bel dan: 078 611 81 81, gebruik het schadeformulier. 

 

Schadeformulier

illustratie duimpje omhoog

Voorwaarden en overige downloads

Wil je weten hoe het zit met bepaalde dekkingen? Alle voorwaarden, de verzekeringskaarten en de afschrijflijst van de pakketverzekering vind je terug op de documentenpagina.

illustratie vrouw met mobiel

Heb je vragen?

Heb je nog een vraag? We staan voor je klaar. Bel, mail of chat. Je bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30. 

Contact

Chat Bel Mail