spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Auto verzekeren in het weekend: kan dat?

Hoppa, je hebt een nieuwe auto! Superleuk nieuws en grote kans dat je er meteen mee de weg op wilt. Maar hoe zit het dan met je autoverzekering? Lees hieronder wat je opties zijn of bekijk meteen hoe voordelig jouw nieuwe autopremie bij Besured is!

10% korting op je autopremie?

Kan ik mijn auto verzekeren op zaterdag/zondag?

Yes, dat kan gewoon! Super handig wanneer je jouw nieuwe auto in het weekend gaat ophalen en je nog geen autoverzekering voor deze auto hebt afgesloten. Want voordat je de weg op mag, moet je wél minimaal een WA-verzekering hebben. Benieuwd hoe je dit doet? Check hieronder welke van de twee situaties voor jou van toepassing is.

2 situaties

1. Je wilt een nieuwe autoverzekering aanvragen

Dat kan in het weekend. Gewoon online! Bereken je premie en volg de stappen om jouw voordelige autoverzekering aan te vragen. Binnen een paar minuten weet je al of je verzekering wordt geaccepteerd. Soms moet de aanvraag nog verder beoordeeld worden. Dit doen we dan de eerstvolgende werkdag. In 95% van de gevallen wordt jouw autoverzekering geaccepteerd, maar let op: je autoverzekering gaat pas in als deze geaccepteerd is. Dus wacht nog héél even met je eerste rit tot je die bevestiging hebt gekregen!

2. Je vorige auto is al bij Besured verzekerd

Dan kun je simpelweg de auto wijzigen in je verzekering! Ook in het weekend. Log in op Mijn Besured en vul je kenteken en de benodigde gegevens in. Wij berekenen opnieuw je autopremie en wijzigen jouw autoverzekering. Alles akkoord? Dan krijg je een bevestiging per mail en kun je lekker in jouw nieuwe auto touren, want er geldt een voorlopige dekking. Heel soms gaat de wijziging eerst langs onze acceptatieafdeling. Zij beoordelen dan de wijziging.

Auto verzekeren op zaterdag of zondag: zo gedaan

Of je nu in het weekend je auto gaat verzekeren of maandag stipt om 09:00 uur: in een paar klikken ben je klaar. Bereken je voordelige premie. Nu zelfs met 10% korting! Vul je gegevens in en voilà: jouw aanvraag is onderweg 🚗💨. Had je ergens anders een andere autoverzekering? Vergeet deze dan niet op te zeggen.

Autoverzekering besured

Je kan tot het laatste weekend wachten...

Maar het hoeft natuurlijk niet hè... 😉 Vaak is het handiger om je autoverzekering een paar dagen eerder af te sluiten. Dan laat je hem gewoon ingaan op de dag dat jij je auto ophaalt - zo weet je zeker dat alles helemaal rond is en kun jij met een zeker gevoel de weg op!

Weekend of niet: daarom Besured!

illustratie boompje met geld

Beter, die lage premie

Een lage premie voor je autoverzekering? Kies Besured! Onze premie houden we zo laag mogelijk, want we snappen dat niemand een geldboom in de tuin heeft. Nu zelfs met 10% extra korting!

Leenauto

Schade? Leenauto!

Heb je autoschade? Dat is balen. Het is misschien een troost als er een leuke leenauto voor je klaar staat! Die krijg je gratis met onze WA+ en Allrisk autoverzekering. Kun jij weer de weg op. Of pak lekker de fiets!

illustratie vrouw met mobiel

Behulpzaam ten top

Jou blijer maken? Dat doen we graag! We zijn natuurlijk  24/7 bereikbaar bij noodgevallen. Maar ook voor andere vragen en verzoeken staan onze collega’s in de startblokken om je goed verder te helpen. 

Advies nodig? Neem contact op

Wil jij dit weekend de weg op vliegen?

En heb je nog wat vragen over je autoverzekering? Kom maar door! We helpen je graag. Onze toppers adviseren je persoonlijk en bekijken welke autoverzekering écht bij jou past. Geef ons dus een belletje (ma-vr van 8:30 tot 20:30)!

Op deze pagina leggen we onze autoverzekering zo duidelijk mogelijk uit. Simpel en samengevat. Alles weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail