man en vrouw duwen auto met pech

Wanneer krijg ik een leenauto?

Heb je autopech? Dat is vervelend! Nog vervelender is het als jouw auto niet gelijk gemaakt kan worden. Gelukkig hoef je niet te liften! Je krijgt dan tijdelijk een gratis leenauto als jouw auto niet ouder is dan 12 jaar. Hieronder lees je waar je recht op hebt.
 

Nederland 

Pech in Nederland? Bel direct naar 078 611 81 17. Kan jouw auto niet meteen gerepareerd worden? Dan wordt jouw auto opgehaald en naar een garage gebracht. Ook bij pech voor je deur of in jouw woonplaats. Je hebt maximaal twee dagen recht op vervangend vervoer. En maximaal 100 euro per dag. Vervangend vervoer nodig? Dit regelen wij voor je!
 

Europa

Pech in het buitenland en heb je hier dekking voor? Bel direct naar 0031 78 611 81 17. Soms lukt een noodreparatie in het buitenland niet binnen twee werkdagen. In dat geval krijg je in het buitenland een vergoeding voor het huren van een vervangende auto. We vergoeden maximaal 7 dagen lang en maximaal 110 euro per dag.


Goed om te weten: in veel landen vragen autoverhuurbedrijven een creditcard als borg. Zorg dus altijd dat je een creditcard en een geldig identiteitsbewijs bij je hebt. Anders kunnen wij niet zomaar vervangend vervoer voor je regelen. ☹Samen het een b'tje beter doen? Join Besured!

illustratie auto aan laadpaal

Een b'tje inspiratie?

Met biologische schoonmaakproducten ben je niet alleen liever voor het milieu, maar het is ook beter voor je auto. ❤️

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail