spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Wanneer schiet ik reparatiekosten zelf voor?

Ga je naar een aangesloten schadehersteller? Dan hoef je (als jij hier dekking voor hebt) de reparatiekosten van jouw auto niet ter plekke te betalen. Besured regelt alles meteen met het schadeherstelbedrijf. Chill hè?

 

Autoruitschade WA+ Beperkt Casco en Allrisk

Bel bij een sterretje in je autoruit met onze Autoruitschadeservice: 078 611 81 84. We vertellen je dan direct waar je terecht kunt om de ruit te laten repareren en hoe je verzekerd bent. Een sterretje repareren is dan zelfs gratis. Moet jouw ruit helemaal vervangen worden? Dan betaal je vaak een verlaagd eigen risico van 75 euro. Dit bedrag betaal je ter plekke.

 

Reparatie bij een niet aangesloten schadehersteller

Je mag jouw auto ook laten repareren bij een niet aangesloten hersteller. Bel ons dan wel even van te voren via 078 611 81 81. Team Schade adviseert jou graag over de voorwaarden, zoals een eigen risico dat dan geldt en kosten die je eerst zelf betaalt en later worden verrekend als kosten gedekt zijn. 10% korting op je autoverzekering? Besured!

Leenauto

Een b'tje inspiratie?

Ga eens carpoolen met een collega. Deel je niet alleen de kosten, maar ook de goede vibes!

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail