spotlight-autoverzekering-moeder-en-dochter-regenton

Autoverzekering afsluiten zonder meldcode: kan dat?

Jazeker, daarvoor ben je bij Besured aan het juiste adres! Een meldcode is een combinatie van de laatste vier cijfers van het chassisnummer van je auto en wordt gebruikt om specifieke informatie op te halen, zoals technische specificaties en historische gegevens. Bij veel andere verzekeraars kun je geen autoverzekering afsluiten zonder een meldcode, daar is het vereist in het aanvraagformulier. Maar veel mensen hebben deze vaak niet bij de hand √≥f weten de meldcode van de auto nog niet. Daarom kan je bij Besured ook zonder meldcode jouw voordelige autoverzekering afsluiten! Vul je kenteken in, check je nieuwe autopremie en vul je gegevens in. Ons systeem haalt dan jouw meldcode op om de aanvraag af te ronden. Easy peasy ūüėä 

 

Mocht het systeem jouw meldcode niet kunnen vinden (gebeurt soms bij bijvoorbeeld importauto’s), dan ontvang je nog een mailtje van ons voordat we jouw aanvraag kunnen goedkeuren.Een b'tje beter doen? Join Besured!

Leenauto

Een b'tje inspiratie?

Ga eens carpoolen met een collega. Deel je niet alleen de kosten, maar ook de goede vibes!

Op deze pagina lees je in 't kort hoe het zit. Meer weten? Bekijk het dekkingsoverzicht of duik in de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail