twee meisjes fietsen lachend door de straat

Tandongevallenverzekering

Had je in 2021 een zorgverzekering bij Besured? Dan kreeg je van ons daar gratis een tandongevallenverzekering bij. Ook in 2022, 2023 en 2024 behoud je deze gratis verzekering bij Besured! Hierdoor blijf je goed verzekerd voor schade aan je gebit na een ongeval. 

Tot 10.000 euro verzekerd!

Moet je naar de tandarts omdat je een ongeval gehad hebt? Vanuit de tandongevallen­verzekering ben je tot wel 10.000 euro verzekerd! Let wel: de tandongevallen­verzekering is een andere verzekering dan een aanvullende tandarts­verzekering. Benieuwd in welke gevallen de tandongevallen­dekking geldt? Hieronder een paar situaties.

Wel verzekerd

  • Schade aan je tanden na een verkeersongeluk
  • Schade aan je gebit na een ongelukkig val in huis
  • Schade aan je tanden door iemand anders (geweldsdelicten uitgezonderd)

Niet verzekerd

  • Een stuk van je tand breekt af na het kauwen op een hard snoepje
  • Schade aan je tanden tijdens een hockeywedstrijd, terwijl je geen bitje droeg
  • Schade na het openen van een flesje met je tanden
illustratie duimpje omhoog

Kosten declareren

Zorgnota ontvangen? Vraag de vergoeding aan met het Aanvraagformulier tandheelkundige zorg bij ongeval. Vul dit formulier samen met jouw tandarts in. Is de aanvraag goedgekeurd? Dan kan jouw tandarts de rekening bij ons indienen.

illustratie vrouw met mobiel

Heb je vragen?

Wil je een volledig overzicht van alles wat verzekerd is? Bekijk de voorwaarden. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen of advies. Bel, mail of chat er maar op los. Wij staan je snel te woord en helpen je graag!

 

Contact

Chat Bel Mail