mannen geven elkaar een boks bij voordeur

Besured ervaringen

Elke dag een b'tje beter, dat zit diep in ons DNA. Daarom tonen we graag ervaringen die klanten met ons delen, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Jouw feedback vinden we belangrijk! Want alleen samen kunnen we onszelf elke dag verbeteren. Meer weten? Bekijk ons reviewbeleid voor het plaatsen van ervaringen.

Ook je ervaring delen?

Schrijf jouw review

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Heb een tijd geleden meerdere malen moeten bellen over een foutieve rekening. Omdat dit al in het systeem stond kreeg ik toch elke keer een herinnering terwijl ik er al een aantal keer voor gebeld had. Dit vind ik makkelijker kunnen.

Alisha uit Vlissingen, 21 juni 2013

Top, ga zo door!

Eline uit Leeuwarden, 21 juni 2013

Ik heb nog geen ervaring met declareren.

Bert uit Scharnegoutum, 21 juni 2013

Er kan helemaal niks nuttigs online helaas. Geen declaratie geschiedenis, geen declaraties insturen. Er is geen app. Niet echt een studentenverzekering van deze tijd dus, behalve de prijs.

Daniel uit Smidt, 21 juni 2013

Aantal dingen niet in het pakket (als IPL acne behandeling, zowel dan zou ik dat graag vernemen) die elders wel in het pakket zit. Daarnaast zou online declareren gemakkelijker en sneller zijn.

Hanneke uit Moergestel , 21 juni 2013

Contact met Besured vind ik moeilijk te krijgen. Het is ook lastig om uit te vogelen welk deel en wanneer nou eigen risico is. Toen ik iemand aan de telefoon kreeg, klonk deze persoon nogal ge√Įrriteerd door mijn vraag, wat ik ook niet prettig vond. Lastig vind ik dat het geld weer wordt terug gestort als het bij afname een negatief saldo oplevert, omdat ik dan niet weet waar ik het dan naar terug moet overmaken. Verder een prima verzekering.

Floor uit Amsterdam, 20 juni 2013

ik vind het onhandig dat ik de declaratie niet online kan versturen en wel via de mail terug krijg. en ik vind erg onduidelijk wat ik wel en niet vergoed krijg en waar zoiets staat.

Pascalle uit Nieuwegein, 20 juni 2013

Goed.

Mart uit Echt, 20 juni 2013

Goed Goed Goed

Peter uit Hellevoetsluis, 20 juni 2013

Ik vind dat jullie als studentenverzekerinf qua prijs ok zijn. Wat ik minder en belachelijk vind is het feit dat als ik mijn eigen risico van 300 zoveel moet betalen, julliw niet de mogelijkheid bieden om in termijnen te betalen. Ik kan me niet voorstellen dat er veel studenten zijn die in een keer 350 euro+zorg voor die maand en overige uitgave kunnen betalen. Veel andere verzekeringen hl bieden deze mogelijkheid wel en je zou verwachten een verzekering voor studenten hier al helemaal begrip voor zou moeten tonen. Voor de rest vind ik jullie wel ok, maar dit zou een reden voor mij kunnen zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar.

Ana uit Roermond, 20 juni 2013

Ik kan niet opzoeken hoeveel eigen risico ik nog heb en hoe mijn voorwaardenpakket ook alweer uitziet. Dit mis ik.

Simone uit Buitenpost, 20 juni 2013

Ik kan niet opzoeken hoeveel eigen risico ik nog heb en hoe mijn voorwaardenpakket ook alweer uitziet. Dit mis ik.

Simone uit Buitenpost, 20 juni 2013

Ik vind dat het mogelijk zou moeten zijn om online te declareren. Nu moet ik het formulier dat ik online heb verkregen uitprinten en met een postzegel verzenden. Het duurt vaak ook erg lang voordat een declaratie uitgekeerd wordt.

Rowena uit Den Haag, 20 juni 2013

Mijn twee punten 1. Tandartsverzekering uitbereiden 2. Zorgen voor een mogelijkheid om online te kunnen declareren. Via de mail bijvoorbeeld en dat je een formulier getypt kan invullen. Groet

Boris uit IJmuiden, 20 juni 2013

Ik zou graag online willen kunnen declareren.

Matthijs uit Laag Zuthem, 20 juni 2013

Al meerdere malen dat ik besured probeerde te bellen dat iemand die niet van besured was aan de telefoon gekregen die mij vraagt of ik teruggebeld wil worden wat niet gebeurt,

Daniel uit Arnhem, 20 juni 2013

Tevreden! Met name over de prijs

Jasmin uit Maastricht , 14 juni 2013

Het overstappen naar Besured ging soepel en ben erg tevreden met het lage maand bedrag!

Joep uit Voorhout, 14 juni 2013

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Besured in de afgelopen 3 maanden.

Zocht je naar iets anders?



Contact

Chat Bel Mail